Wallpapers HD Wallpapers HD Background 4K Wallpapers for Android

Wallpapers HD Wallpapers HD Background 4K Wallpapers for Android 2.4

Опис

Позадини HD, 4K позадини (HD позадини) е задолжителна апликација за секој што сака да го приспособи својот телефон со Android со неверојатни позадини. Оваа бесплатна апликација нуди огромна колекција на Full 4K, UHD, Ultra HD позадини, HD позадини, како и Full HD тапети кои се рачно избрани од професионални дизајнери и фотографи.

Со Wallpapers HD, можете лесно да ја најдете совршената позадина за вашиот телефон со Android. Без разлика дали барате природни пејзажи, апстрактна уметност или слатки животни, оваа апликација има се. Апликацијата редовно се ажурира со нови и возбудливи позадини за никогаш да не останете без опции.

Една од најдобрите работи за Wallpapers HD е нејзиниот кориснички интерфејс. Апликацијата е лесна за навигација и ви овозможува да пребарувате низ различни категории како Популарни, Неодамнешни или Случајни. Можете исто така да пребарувате за одредени клучни зборови или ознаки за да најдете совршена позадина што одговара на вашиот стил.

Сите позадини во оваа апликација се оптимизирани за различни големини и резолуции на екранот, така што тие изгледаат одлично на кој било уред. Без разлика дали имате мал или голем екран, Wallpapers HD ве покрива.

Друга одлична карактеристика на оваа апликација е нејзината способност да поставува позадини директно од самата апликација. Не треба прво да ја преземате позадината, а потоа рачно да ја поставите како позадина; наместо тоа, само допрете на копчето „Постави позадина“ и Voila! Вашата нова позадина ќе се постави веднаш.

Ако сте загрижени за користењето податоци додека прелистувате стотици прекрасни позадини во оваа апликација - немојте да бидете! Сите слики се компресирани без губење на квалитетот, така што тие брзо се вчитуваат дури и при бавни интернет конекции.

Покрај сите овие карактеристики споменати погоре - Wallpapers HD нуди и опција за зачувување на вашите омилени слики во колекции што им олеснува на корисниците кои сакаат брз пристап без да бараат повторно подоцна кога е потребно!

Генерално - ако барате лесна за употреба, но моќна апликација за заднини со висококвалитетни слики оптимизирани специјално за уреди со Android, тогаш не гледајте подалеку од Wallpapers HD!

Целосни спецификации
Издавач Haresh K R
Страница на издавачи https://hareshkr.000webhostapp.com
Датум на издавање 2020-01-23
Датум на додавање 2020-01-22
Категорија Скринсејвери и позадина
Под категорија Позадина
Верзија 2.4
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2

Comments:

Најпопуларни