4K Wallpapers Wallpapers HD Amoled Wallpapers for Android

4K Wallpapers Wallpapers HD Amoled Wallpapers for Android 1.2

Опис

Дали сте уморни од истите стари здодевни позадини на вашиот уред со Android? Не гледајте подалеку од 4K Позадини Позадини HD Amoled позадини за Android! Оваа бесплатна апликација нуди широк избор на висококвалитетни позадини што ќе го направат вашиот уред да се издвојува од останатите.

Со голема колекција на позадини со Full 4K, UHD Ultra HD позадини и Full HD тапети, никогаш нема да ви снема опции. Секоја позадина е рачно избрана од професионални дизајнери и фотографи за да се осигура дека секоја позадина изгледа убаво и неверојатно.

Без разлика дали барате сцени од природата, апстрактни дизајни или нешто измеѓу, 4K позадините имаат по нешто за секого. И со редовно додавање на нови позадини, секогаш ќе имате нови опции за избор.

Но, не се работи само за визуелните елементи - оваа апликација нуди и практични функции за подобрување на вашето корисничко искуство. Можете лесно да ги зачувате вашите омилени позадини на вашиот уред или да ги споделите со пријателите преку социјалните медиуми. Плус, апликацијата е оптимизирана за користење на батеријата за да можете да уживате во неверојатни визуелни слики без да ги жртвувате перформансите.

Па зошто да се задоволите со здодевни стандардни позадини кога можете да имате пристап до огромна библиотека со висококвалитетни слики? Преземете 4K Wallpapers Wallpapers HD Amoled Wallpapers за Android денес и дајте му на вашиот уред надградбата што ја заслужува!

Целосни спецификации
Издавач Haresh K R
Страница на издавачи https://hareshkr.000webhostapp.com
Датум на издавање 2020-01-22
Датум на додавање 2020-01-22
Категорија Скринсејвери и позадина
Под категорија Позадина
Верзија 1.2
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 4

Comments:

Најпопуларни