Women Shorts Mini Suit for Android

Women Shorts Mini Suit for Android 1.0

Опис

Ако барате забавен и лесен начин да пробате различни стилови на женски шорцеви, тогаш не гледајте подалеку од апликацијата Women Shorts Mini Suit за Android. Овој софтвер за дигитални фотографии е дизајниран специјално за жени кои сакаат да експериментираат со различен изглед и да го најдат совршениот пар шорцеви што одговараат на нивниот стил.

Со мини костим за женски шорцеви, можете да прелистувате низ широк избор на шарени жешки панталони и шорцеви со принт од различни материјали како тексас, памук, синтетички и многу повеќе. Без разлика дали претпочитате кратки шорцеви или подолги стилови, оваа апликација има по нешто за секого.

Една од најдобрите работи за оваа апликација е колку е лесна за користење. Интерфејсот е лесен за користење и интуитивен, па дури и ако не сте познавачи на технологијата, ќе можете лесно да се движите низ апликацијата. Едноставно изберете го омилениот стил од 15-те комплети дадени во апликацијата и почнете да експериментирате со различни изгледи.

За да започнете со Women Shorts Mini Suit, се што треба да направите е да го преземете од Google Play Store или да ја следите врската обезбедена од развивачот. Откако ќе се инсталира на вашиот уред со Android, едноставно отворете ја апликацијата и започнете да ги истражувате сите нејзини функции.

Една одлична карактеристика на оваа апликација е тоа што ви овозможува да направите слика од вашата галерија или да направите нова слика со вашиот фотоапарат. Ова значи дека можете лесно да пробате различни стилови без да морате да го напуштите вашиот дом или да пазарувате во продавница.

Откако ќе изберете слика за работа, едноставно кликнете на копчето „костим“ за да најдете различни женски шорцеви мини костуми кои одговараат на вашите преференции. Оттаму, изберете го вашиот омилен костум и започнете со уредување и украсување на вашите прекрасни фотографии користејќи функции за зумирање достапни во оваа апликација.

Без разлика дали сакате да ротирате или да се движите околу одредени елементи во секој дизајн на костим - сè може да се направи лесно со само неколку кликања! Откако ќе завршите со уредувањето на фотографиите, директно се зачувани во папката со SD-картичка наречена „photo suit“.

Севкупниот мини костим за женски шорцеви нуди одличен начин за девојки кои бараат стилски, но сепак удобни опции за облека без да имаат никакви проблеми! Па зошто да чекаме? Симни сега!

Целосни спецификации
Издавач Atm Apps
Страница на издавачи http://atmapps.blogspot.in/
Датум на издавање 2016-04-15
Датум на додавање 2016-04-15
Категорија Дигитален софтвер за фотографии
Под категорија Уредници на фотографии
Верзија 1.0
Барања за ОС Android
Барања App Features : - Very easy to use this women shorts mini suits. - Friendly interface. - Different styles of women shorts mini suit 15 sets provide. - Take image from gallery or take new image with camera. - Click suit button to find various women shorts mini suits. - Select your favourite women shorts mini suit to edit and decorate your lovely photos. - We can zoom, rotate and move features available. - After decorate your women shorts mini suit directly saved your sd card on photo suit folder.
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1

Comments:

Најпопуларни