RTS PRO - Battle Simulator 2020 - Strategy Game for Android

RTS PRO - Battle Simulator 2020 - Strategy Game for Android 1.1.4

Опис

RTS PRO - Battle Simulator 2020 е возбудлива стратешка игра која ќе ги стави на тест вашите тактички вештини. Развиена од RAAD Games, оваа игра нуди извонредно искуство кое ви овозможува да создадете своја сопствена армија и да ги водите во битка против други играчи.

Со повеќе од 30 нивоа и над 8 типови на армии за избор, RTS PRO - Battle Simulator 2020 нуди бескрајни часови игра. Без разлика дали сте искусен стратег или новодојденец во жанрот, оваа игра сигурно ќе ве држи ангажирани и забавувани.

Една од истакнатите карактеристики на RTS PRO - Battle Simulator 2020 е неговите лесни за употреба контроли. Интуитивниот интерфејс им олеснува на играчите од сите нивоа на вештини да скокаат веднаш и да почнат да играат. И со убавите мапи кои се и визуелно зачудувачки и стратешки звучни, секогаш ќе имате јасен поглед на бојното поле.

Но, она што навистина го издвојува RTS PRO - Battle Simulator 2020 од другите стратешки игри е неговиот акцент на прилагодувањето. Со повеќе од осум различни типови на армии на располагање, секоја со свои уникатни јаки и слаби страни, можете да ги приспособите вашите сили за да одговараат на секоја ситуација.

Без разлика дали претпочитате тешка артилерија или пргави коњанички единици, има армиски тип за секој стил на игра во RTS PRO - Battle Simulator 2020. И со способноста да ги надградувате вашите трупи додека напредувате низ играта, секогаш има простор за подобрување.

Се разбира, ниту една стратешка игра не би била комплетна без функционалноста на повеќе играчи - а RTS PRO - Battle Simulator 2020 обезбедува и на овој план. Можете да предизвикате други играчи од целиот свет во битки во реално време кои ќе ја тестираат вашата моќ како командант.

Но, дури и ако конкурентната игра не е ваша работа, сè уште има многу да уживате во режимот на кампања за еден играч на RTS PRO - Battle Simulator 2020 година. Со повеќе од триесет нивоа распространети низ повеќе средини - вклучувајќи пустини, шуми и планини - секогаш има нешто ново на секој агол.

Како заклучок: ако барате привлечна стратешка игра која нуди длабоки опции за прилагодување и предизвикувачка механика на игра - сето тоа спакувано во пакет лесен за употреба - тогаш не гледајте подалеку од RTS PRO - Battle Simulator 2020 од RAAD Games!

Целосни спецификации
Издавач RAAD Games
Страница на издавачи https://kee93156d.app-ads-txt.com/
Датум на издавање 2020-07-25
Датум на додавање 2020-07-25
Категорија Игри
Под категорија Игри со стратегија
Верзија 1.1.4
Барања за ОС Android
Барања Requires Android 5.0 and up
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments:

Најпопуларни