Yestube for Android

Yestube for Android 4.2901

Android / Incubator Dynamic Limited / 12153 / Целосни спецификации
Опис

Yestube за Android е моќен интернет софтвер кој ви овозможува да преземате видеа од популарни платформи за социјални медиуми како YouTube, Facebook, Twitter, Instagram и Tiktok. Со Yestube, можете лесно да ги преземате вашите омилени видеа со квалитет до 4K и да ги зачувате во различни формати, вклучувајќи MP4, MP3, MAV, M4A, M4V, MOV и AVI. Дополнително, Yestube поддржува и torrent-датотеки и врски со магнети.

Една од најимпресивните карактеристики на Yestube е неговата способност да презема видеа преку WIFI, како и 2G/3G/4G мобилни мрежи. Ова значи дека можете да уживате во вашите омилени видеа дури и кога сте во движење, без да се грижите за користењето податоци или проблеми со поврзувањето.

Друга одлична карактеристика на Yestube е неговата способност да презема цели листи за репродукција на YouTube со само еден клик. Ова им олеснува на корисниците кои сакаат да зачуваат повеќе видеа одеднаш без да мора рачно да го избираат секое видео.

Покрај неговите можности за преземање видео, Yestube доаѓа и со вграден симнувач на торенти кој им овозможува на корисниците лесно да преземаат датотеки користејќи торенти. Оваа функција им олеснува на корисниците кои претпочитаат преземање големи датотеки користејќи торенти наместо директно преземање.

Откако ќе ги преземете вашите омилени видеа користејќи ги функциите за преземање видеа на Yestube или за преземање торенти; можете да ги репродуцирате офлајн во секое време, на кое било место, без потреба од интернет конекција. Можете исто така да ги зачувате преземените датотеки во папки заштитени со лозинка, што гарантира дека вашата приватна содржина останува безбедна.

Користењето на функцијата за преземање видео на Yestube е неверојатно лесно; едноставно прелистувајте низ веб-локацијата користејќи го вградениот прелистувач и допрете го копчето за преземање кога ќе се открие видео. Потоа можете да го изберете форматот во кој сакате да ја зачувате преземената датотека и Voila! Вашата датотека ќе биде подготвена за офлајн прегледување за неколку секунди!

Во заклучок; ако барате ефикасен начин за преземање висококвалитетни видеа од популарни платформи за социјални медиуми како што се YouTube/Facebook/Twitter/Instagram/Tiktok, тогаш не гледајте подалеку од Yestube! Со својот кориснички интерфејс и моќни карактеристики; оваа апликација има сè што може да му треба на секој страствен преземач на видео!

Целосни спецификации
Издавач Incubator Dynamic Limited
Страница на издавачи https://www.yestubeapp.com/
Датум на издавање 2020-02-10
Датум на додавање 2020-02-10
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Преземи менаџери
Верзија 4.2901
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 28
Вкупно преземања 12153

Comments:

Најпопуларни