AppLock - Fingerprint & Password, Gallery Locker for Android

AppLock - Fingerprint & Password, Gallery Locker for Android 1.0

Опис

AppLock - Fingerprint & Password, Gallery Locker за Android е безбедносен софтвер кој им овозможува на корисниците можност да поставуваат различни брави за секоја апликација на нивниот уред. Оваа функција гарантира дека вашата приватност е побезбедна од кога било досега. Со AppLock, можете лесно да ги следите новите инсталации и ажурирањата на апликациите во реално време, што помага да се избегнат потенцијалните ризици и да се чува вашиот уред безбеден.

Една од истакнатите карактеристики на AppLock е нејзиниот свод за фотографии. Оваа функција ви овозможува лесно шифрирање и сокривање фотографии и видеа на вашиот уред. Можете да бидете сигурни дека вашите приватни фотографии и видеа се безбедни од љубопитните очи.

Друга одлична карактеристика на AppLock е неговата функција за селфи натрапник. Ако некој се обиде да пристапи до вашиот телефон со погрешна лозинка или шема за заклучување на екранот, AppLock ќе го фотографира со помош на предната камера на вашиот уред. Оваа функција ви помага да ги идентификувате сите натрапници кои можеби се обидуваат да пристапат до вашиот телефон без дозвола.

AppLock доаѓа и со безбедно заклучување на екранот што го обезбедува вашиот телефон од натрапници кои користат безбедносни мерки за PIN или заклучување шема. Можете да изберете помеѓу повеќе теми за да го направите отклучувањето на апликациите уште позабавно! Програмерите редовно лансираат нови атрактивни теми за да можете да го приспособите изгледот на AppLock според вашите преференции.

Севкупно, ако барате лесен за користење безбедносен софтвер кој обезбедува заштита во реално време од потенцијални ризици додека ги чува сите ваши приватни податоци безбедни, тогаш не гледајте подалеку од AppLock - Отпечаток и лозинка, Галерија шкафче за Android!

Целосни спецификации
Издавач Cirkle Studio
Страница на издавачи http://www.cirklestudio.co/
Датум на издавање 2020-02-12
Датум на додавање 2020-02-12
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Софтвер за приватност
Верзија 1.0
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 8

Comments:

Најпопуларни