Best Diet Foods for Android

Best Diet Foods for Android

Опис

Дали барате начин да ја подобрите вашата исхрана и да ги постигнете вашите цели за слабеење? Не гледајте подалеку од Best Diet Foods за Android, врвната апликација за храна и исхрана дизајнирана да ви помогне да направите поздрав избор и да живеете посреќен, поздрав живот.

Со Најдобра диетална храна за Андроид, ќе имате пристап до широк избор на најдобра достапна диетална храна, вклучувајќи авокадо, боровинки, ленени семиња, лук, темно чоколадо, зелен чај и црвено вино. Овие намирници се преполни со есенцијални хранливи материи кои можат да помогнат во зајакнувањето на вашиот метаболизам и промовирање на губење на тежината, а истовремено обезбедуваат бројни други здравствени придобивки.

Без разлика дали сакате да изгубите тежина или едноставно сакате да го подобрите целокупното здравје и благосостојба, Best Diet Foods for Android е совршена алатка која ќе ви помогне да ги постигнете вашите цели. Со својот лесен за користење интерфејс и сеопфатна база на податоци за здрава храна и рецепти, оваа апликација го олеснува наоѓањето на вистинската храна за вашите потреби.

Една од клучните карактеристики на Најдобра диетална храна за Android е неговата способност да споделува информации преку СМС, е-пошта на Твитер или Фејсбук. Ова значи дека можете лесно да споделувате рецепти или совети со пријателите или членовите на семејството кои исто така се заинтересирани за подобрување на нивната исхрана.

Покрај својата обемна база на податоци за здрава храна и рецепти, Best Diet Foods for Android вклучува и голем број корисни алатки дизајнирани специјално за губење на тежината. На пример:

- Бројач на калории: Следете колку калории трошите секој ден со оваа практична алатка.

- Планер за оброци: Планирајте ги вашите оброци однапред за да знаете секогаш кои здрави опции се достапни.

- Список за купување: Направете список за купување врз основа на состојките потребни за секој рецепт за никогаш да не заборавите ништо во продавницата.

- Воден тракер: Останете хидрирани со следење колку вода пиете во текот на денот.

Најдобра диетална храна за Android е повеќе од само апликација - тоа е целосно решение за начин на живот дизајнирано да им помогне на луѓето да живеат поздрав живот. Без разлика дали сакате да изгубите тежина или едноставно сакате да се чувствувате подобро за себе и одвнатре и однадвор, оваа апликација има сè што е потребно за да започнете со постигнување на тие цели денес!

Целосни спецификации
Издавач Michael Quach
Страница на издавачи http://mquachapps.appspot.com/
Датум на издавање 2010-11-02
Датум на додавање 2010-11-02
Категорија Домашен софтвер
Под категорија Софтвер за рецепти
Верзија
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 41

Comments:

Најпопуларни