U S Hot Job Search for Android for Android

U S Hot Job Search for Android for Android 1.11

Опис

Дали сте уморни од бескрајно лизгање низ огласите за работни места на различни веб-локации, само за да откриете дека ниту една од нив не е релевантна за вашите вештини или локација? Не гледајте подалеку од U S Hot Job Search за Android, врвната алатка за барање работа за секој што бара вработување во Соединетите Држави.

Со оваа моќна апликација, можете лесно да пребарувате милиони огласи за работни места низ кој било град во САД. Без разлика дали барате свирка со скратено работно време или кариера со полно работно време, U S Hot Job Search ве опфати.

Една од истакнатите карактеристики на оваа апликација е нејзината способност да ги филтрира резултатите врз основа на вашите специфични потреби. Можете да го намалите вашето пребарување според индустријата, опсегот на плати, па дури и името на компанијата. Ова значи дека ќе гледате само работни места кои се вистински релевантни за вашите интереси и квалификации.

Но, U S Hot Job Search не е само за наоѓање работни места - туку и за брзо и лесно аплицирање за нив. Со само неколку допири на екранот на вашиот телефон, можете да ја испратите вашата биографија и мотивационо писмо директно од апликацијата. Нема повеќе копирање и вметнување помеѓу различни веб-локации!

Друга одлична карактеристика на оваа апликација е нејзината способност да зачувува огласи за работни места што ви го привлекуваат вниманието. Можете да креирате персонализирана листа на „омилени“ за да можете лесно да им се вратите подоцна кога ќе дојде време за аплицирање.

И ако сте загрижени дека ќе пропуштите нови можности за работа додека сте надвор од вашиот телефон, немојте да бидете! U S Hot Job Search нуди притисни известувања така што ќе бидете предупредени веднаш штом ќе станат достапни нови работни места што одговараат на вашите критериуми.

Севкупно, УС Hot Job Search за Android е суштинска алатка за секој што бара вработување во Соединетите Држави. Неговиот интуитивен интерфејс и моќните опции за филтрирање го олеснуваат брзо и ефикасно наоѓање на релевантни огласи за работни места - сето тоа од практичноста на вашиот паметен телефон или таблет. Па зошто да чекаме? Преземете го U S Hot Job Search денес и почнете да ја барате вашата работа од соништата!

Целосни спецификации
Издавач Kiumiu Soft
Страница на издавачи http://www.kiumiu.com/home/
Датум на издавање 2010-11-10
Датум на додавање 2010-11-10
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Алатки за пребарување
Верзија 1.11
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 3

Comments:

Најпопуларни