E-cel xls Pro for Android

E-cel xls Pro for Android 2.2.3

Опис

E-cel xls Pro за Андроид: Врвниот деловен софтвер

Во денешниот брз деловен свет, од суштинско значење е да имате пристап до сигурен и ефикасен софтвер кој може да ви помогне да управувате со вашите податоци и да го рационализирате вашиот работен тек. E-cel xls Pro за Android е моќен деловен софтвер кој ги обезбедува сите алатки што ви се потребни за работа со табели на Excel на вашиот мобилен уред.

Без разлика дали сте сопственик на мал бизнис, сметководител или финансиски аналитичар, E-cel xls Pro за Android може да ви помогне да останете организирани и продуктивни. Оваа апликација чита податоци од Excel 95, 97, 2000, XP и 2003 MS Office работните книги. Обезбедува моќно пресметување на податоци со поддршка за 124 функции на Excel.

Со E-cel xls Pro за Android, можете лесно да ги форматирате ќелиите со формати на броеви и датуми, како и да ги приспособите големини на редови и колони. Можете исто така да исечете, копирате или залепите податоци во табелата или да ги вратите промените направени по грешка.

Една од најимпресивните карактеристики на овој софтвер е неговата способност да извезува табели како PDF-датотеки. Ова значи дека можете лесно да ја споделите вашата работа со колеги или клиенти без да се грижите за проблеми со компатибилноста.

Сепак, треба да се забележи дека E-cel xls Pro за Android не се справува со графикони или графикони, ниту пак поддржува формат на Office 2007 (.xlsx), освен ако не е зачуван како компатибилни верзии наназад (.xls). Сепак, оваа апликација сè уште нуди импресивен опсег на функции што ја прават одличен избор за секој што треба да работи со табели на Excel на својот мобилен уред.

Клучни карактеристики:

1. Компатибилност: E-cel xls Pro за Android поддржува повеќе верзии на Microsoft Excel, вклучувајќи работни книги на Excel 95-2003 MS Office.

2. Пресметка на податоци: Со поддршка за повеќе од 124 различни функции, вклучувајќи математички операции како SUM(), AVERAGE(), MAX() MIN() итн., корисниците имаат пристап до моќни пресметковни способности.

3. Опции за форматирање: Корисниците имаат целосна контрола врз опциите за форматирање на ќелиите како што се формати на броеви (валутни симболи), формати на датуми (кратки/долги датуми), стилови/големини/бои на фонтови итн.

4. Приспособливи големини на редови/колона: Корисниците можат да ги приспособат големините на редовите/колоните според нивните преференции.

5. Функционалност за отсекување/копирање/залепување: Корисниците можат лесно да преместуваат/копираат/залепуваат податоци во табеларната табела користејќи ги овие основни алатки за уредување.

6.Способности за извоз: Извезувањето табели во PDF формат го олеснува споделувањето датотеки без да се грижите за проблемите со компатибилноста.

Придобивки:

1.Лесен за употреба интерфејс

2.Моќни пресметковни способности

3.Прилагодливи опции за форматирање

4.Флексибилни алатки за уредување

5. Компатибилност низ повеќе верзии на Microsoft Excel

Заклучок:

E-cel xls Pro за Android е алатка која мора да ја имате доколку треба да управувате со вашите деловни задачи додека сте во движење! Со својот широк опсег на функции дизајнирани специјално за работа со Microsoft excel листови на мобилни уреди; корисниците ќе се најдат попродуктивни од кога било досега! Без разлика дали управува со финансии или креира извештаи; оваа апликација има сè што е потребно на дофат на раката што го олеснува животот кога сте далеку од десктоп/лаптоп!

Целосни спецификации
Издавач j2eeKnowledge
Страница на издавачи http://www.j2eeknowledge.com/
Датум на издавање 2011-11-03
Датум на додавање 2011-11-03
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Канцелариски апартмани
Верзија 2.2.3
Барања за ОС Android
Барања Android 1.5 and above
Цена $3.90
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 372

Comments:

Најпопуларни