Atlence FileTime Manager for Android

Atlence FileTime Manager for Android 1.2

Android / Thomas & Mathieu DUBAELE / 30 / Целосни спецификации
Опис

Atlence FileTime Manager за Android: Крајното решение за управување со временски печати на вашиот паметен телефон

Дали сте уморни да се борите со временските ознаки на датотеките на вашиот паметен телефон? Дали ви е тешко да следите кога датотеката била креирана или изменета? Ако е така, Atlence FileTime Manager за Android е совршено решение за вас.

Оваа моќна алатка ви овозможува брзо и лесно да го менувате временскиот печат на која било датотека на вашиот паметен телефон. Без разлика дали треба да го ажурирате датумот на создавање, датумот на измена или датумот на пристап, Atlence FileTime Manager ве опфати.

Со својот интуитивен интерфејс за истражувач на датотеки и папки, прелистувањето на содржината на вашиот паметен телефон никогаш не било полесно. Можете лесно да се движите низ вашата внатрешна меморија, SD-картичка, фото галерија, папка за преземања и повеќе. Едноставно кликнете на датотеката за да се прикажат нејзините тековни информации за датумот и времето.

Но, тоа не е сè - Atlence FileTime Manager исто така ви овозможува да ги менувате овие временски ознаки со само неколку кликања. Без разлика дали треба да ажурирате една датотека или повеќе датотеки одеднаш, овој софтвер го олеснува тоа.

Една од најдобрите работи за Atlence FileTime Manager е тоа што поддржува и 12-часовни и 24-часовни формати, како и форматот на датумот дефиниран во поставките на вашиот телефон. Ова значи дека без разлика каде во светот се наоѓате или кои јазични поставки ги користи вашиот телефон, овој софтвер ќе работи беспрекорно со вашиот уред.

И ако англискиот не е вашиот прв јазик? Нема проблем! Atlence FileTime Manager е достапен и на француски и на англиски јазик, така што секој може да го користи без никакви тешкотии.

Па зошто да чекаме? Преземете го Atlence FileTime Manager денес и преземете ја контролата над управувањето со временските ознаки на сите датотеки на вашиот паметен телефон!

Целосни спецификации
Издавач Thomas & Mathieu DUBAELE
Страница на издавачи
Датум на издавање 2013-02-19
Датум на додавање 2013-02-19
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Управување со датотеки
Верзија 1.2
Барања за ОС Android
Барања Android 2.2 or later
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 30

Comments:

Најпопуларни