BackupGenie for Android

BackupGenie for Android 1.0.5

Опис

BackupGenie за Android е моќен комунален софтвер кој ви овозможува безбедно да направите резервна копија на сите ваши важни датотеки и податоци на Интернет. Со BackupGenie, можете да бидете сигурни дека вашите податоци се безбедни и лесно достапни од каде било во светот.

Без разлика дали се работи за пад на хард дискот, пожар/кражба или случајно бришење, губењето на важни податоци може да биде кошмар. Но, со BackupGenie, никогаш повеќе нема да се грижите за губење на вашите скапоцени датотеки. Нашиот софтвер гарантира дека сите ваши датотеки се автоматски резервни за неколку минути.

Една од најдобрите работи за BackupGenie е неговата леснотија на користење. Откако ќе ја преземете нашата бесплатна апликација, таа ќе започне автоматски да прави резервни копии на сите ваши компјутерски датотеки без никакви проблеми. Веќе не треба да носите флеш-дискови или надворешни хард дискови, бидејќи сè може да се добие на барање.

BackupGenie нуди и поддршка за мобилни уреди за iPhone, iPad и Android уреди за да можете да управувате со сите ваши датотеки од каде било во секое време. Ова значи дека дури и ако сте далеку од дома или канцеларија, сепак ќе имате пристап до сите ваши важни документи и медиумски датотеки.

Со сеопфатниот систем за покривање датотеки на BackupGenie, нема потреба да се грижите дека немате пристап до одредени типови датотеки како музика, видеа, документи или фотографии. Сè е покриено со нашиот софтвер, така што ништо не останува зад себе.

Споделувањето и синхронизирањето на датотеки никогаш не било полесно со корисничкиот интерфејс на BackupGenie. Можете да споделувате големи датотеки со колегите или пријателите со едноставно испраќање линк наместо да испраќате големи прилози што честопати се блокирани од серверите за е-пошта поради ограничување на големината.

Во прилог на неговите способности за резервна копија и функциите за поддршка на мобилни уреди споменати погоре; BackupGenie нуди и напредни безбедносни карактеристики, како што е технологијата за шифрирање, која гарантира дека само овластените корисници имаат пристап до нивните податоци зачувани на нашите сервери.

Генерално, ако барате лесно за користење, но моќно резервно решение за уредите со Android, тогаш не гледајте подалеку од BackupGenie! Со својот сеопфатен систем за покривање датотеки и напредни безбедносни карактеристики; овој софтвер обезбедува мир на умот знаејќи дека сите ваши важни податоци се безбедни и безбедни во секое време!

Целосни спецификации
Издавач BackupGenie
Страница на издавачи
Датум на издавање 2012-09-13
Датум на додавање 2012-09-13
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Софтвер за резервна копија
Верзија 1.0.5
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 40

Comments:

Најпопуларни