PN Reader News, RSS Search for Android

PN Reader News, RSS Search for Android 1.4

Опис

PN Reader News, RSS Search for Android е моќен интернет софтвер кој им овозможува на корисниците лесно да ги најдат и читаат своите омилени веб-страници. Со своите напредни можности за пребарување, PN Reader го олеснува наоѓањето на информациите што ви се потребни брзо и ефикасно.

Една од главните предности на PN Reader е неговата способност да ги обезбедува само најрелевантните информации од вашите омилени веб-локации. Ова значи дека можете да заштедите време со тоа што нема да морате да пребарувате низ ирелевантна содржина, и наместо тоа да се фокусирате на она што е најважно.

Друга одлична карактеристика на PN Reader е неговата способност да работи дури и при интернет конекции со мала брзина. Ова значи дека сè уште можете да пристапите до вашите омилени веб-локации дури и кога имате ограничена поврзаност или сте на бавна мрежа.

Покрај тоа, PN Reader вклучува и поддршка за слики и видеа од вашите омилени сајтови. Ова значи дека можете да уживате во богата мултимедијална содржина без да треба да ја напуштите апликацијата или да се префрлате помеѓу различни програми.

Споделувањето содржина со пријателите на социјалните мрежи е исто така олеснето со PN Reader. Можете лесно да ги споделите сите добиени содржини со само неколку кликања, што го прави едноставно да ги одржувате вашите пријатели ажурирани со најновите вести и информации.

Користењето на PN Reader е лесно и безбедно. Сите ваши сајтови ќе бидат лесно достапни во апликацијата, така што нема потреба постојано да се префрлате помеѓу различни прелистувачи или апликации само за да ги читате вашите омилени веб-локации.

За да ги направиме работите уште поудобни за корисниците, вклучивме различни програмски опции кои ви дозволуваат да приспособите како работи PN Reader според вашите преференции. На пример, ако сте загрижени за користење премногу податоци додека прелистувате онлајн, вклучивме опции кои помагаат да се заштеди интернет сообраќај кога е потребно.

Севкупно, ако барате ефикасен начин да останете во тек со сите ваши омилени веб-локации додека заштедувате време и користење на податоци во процесот - тогаш не гледајте подалеку од PN Reader News RSS Search for Android! Преземете го денес и оставете ни повратни информации за да можеме да продолжиме да го подобруваме нашиот производ во идните ажурирања!

Целосни спецификации
Издавач Percev Studios
Страница на издавачи
Датум на издавање 2012-10-08
Датум на додавање 2012-10-08
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Алатки за пребарување
Верзија 1.4
Барања за ОС Android
Барања Android 1.5 and above
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 40

Comments:

Најпопуларни