VsmartDroid for Android

VsmartDroid for Android 1.1

Опис

VsmartDroid за Android е моќен клиент на SIP портал кој ви овозможува да остварувате и примате бесплатни повици на вашиот таблет со Android од каде било и во секое време. Со својата вградена поддршка за Google Voice и IPKALL, VsmartDroid го олеснува останувањето поврзан со пријателите, семејството и колегите без да се грижите за скапите телефонски сметки.

Како комуникациски софтвер, VsmartDroid е дизајниран да работи беспрекорно со SIP gateway на компјутер или самостоен ATA (аналоген телефонски адаптер) во вашиот дом. Ова значи дека можете да ја користите вашата постоечка интернет конекција за да остварувате и примате повици со помош на вашиот Андроид таблет.

Една од клучните карактеристики на VsmartDroid е неговата способност да се интегрира со Google Voice. Ова ви овозможува да го користите вашиот број на Google Voice како ID на повикувач кога остварувате појдовни повици од вашиот таблет со Android. Можете исто така да примате дојдовни повици директно на вашиот таблет користејќи го овој број.

Покрај интеграцијата на Google Voice, VsmartDroid поддржува и IPKALL – бесплатна услуга која ви обезбедува телефонски број од САД што може да се користи за дојдовни повици. Со овозможена оваа функција, секој во САД може да ве повика на овој број и тој ќе ѕвони директно на вашиот Андроид таблет.

VsmartDroid е опремен и со напредни функции за управување со повици, како што се препраќање повици, чекање повик, поддршка за говорна пошта и многу повеќе. Можете лесно да ги конфигурирате овие поставки во рамките на корисничкиот интерфејс на апликацијата.

Друга одлична карактеристика на VsmartDroid е неговата способност да работи заедно со други апликации за комуникација како што се Skype или WhatsApp. Ова значи дека ако некој ве контактира преку една од овие апликации додека користи VsmartDroid како нивна примарна алатка за комуникација - нивната порака сепак ќе биде јасно и гласно!

Севкупно, ако барате лесен-за-користлив клиент на SIP портал за Android кој нуди напредни функции како интеграција на Google Voice и поддршка за IPKALL - тогаш не гледајте подалеку од VsmartDroid! Без разлика дали патувате во странство или сакате само достапен начин да останете поврзани со саканите дома - оваа апликација има сè покриено!

Целосни спецификации
Издавач VocalSmart
Страница на издавачи
Датум на издавање 2012-10-30
Датум на додавање 2012-10-30
Категорија Комуникации
Под категорија Веб телефони и софтвер за VoIP
Верзија 1.1
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 37

Comments:

Најпопуларни