All Call Recorder Automatic for Android

All Call Recorder Automatic for Android 2015

Android / Voice Recorder / 4884 / Целосни спецификации
Опис

All Call Recorder Automatic за Android е моќен и разновиден софтвер за MP3 и аудио што ви овозможува лесно да ги снимате вашите разговори. Оваа неопходна алатка е совршена за секој што сака да следи важни разговори, без разлика дали се работи за лични или професионални причини.

Со „All Call Recorder Automatic“, можете брзо и лесно да ја отворите апликацијата и да започнете да го снимате вашиот разговор со едно лице или група луѓе. Оваа функција е неверојатно вредна, особено ако разговорот почне да станува интересен. Никогаш повеќе нема да ги заборавите деталите од разговорот бидејќи можете да ги испратите во вашата библиотека со снимени разговори.

Апликацијата ви овозможува да креирате библиотека со разговори кои се зачувани и во формати на листа и во календар. Ова го олеснува наоѓањето конкретни снимки кога ви се потребни. Корисничкиот интерфејс е умно дизајниран, што го прави едноставен за користење без никакво препукување или прашување како да започнете со снимање.

Една од најдобрите карактеристики на All Call Recorder Automatic е неговата способност ефективно да го снима секој детал од разговорот на двете страни. Апликацијата ги чува сите снимени аудио датотеки во формат caf, што обезбедува висококвалитетни звучни снимки секој пат.

Откако ќе ги снимите вашите повици, имате неколку опции за нивно споделување со други. Можете да испраќате снимени повици преку е-пошта, која било услуга за складирање облак како Google Drive или Dropbox, гласници како WhatsApp или Telegram, пренос преку Bluetooth итн., што го олеснува споделувањето важни информации со колегите или пријателите.

Друга одлична карактеристика е тоа што „All Call Recorder Automatic“ ви овозможува да пренесувате важни снимени датотеки од еден уред што поддржува. датотеки во формат caf и носете ги каде и да одите, така што дури и ако нешто се случи на еден уред, тогаш имаме резервна копија на друг уред

Функцијата Mini view им овозможува на корисниците контрола врз нивните снимки во живо без да заземаат премногу простор на нивниот отворен екран. Ова значи дека корисниците можат да ги следат нивните снимки додека сè уште можат да користат други апликации истовремено.

Како заклучок, All Call Recorder Automatic за Android е суштинска алатка за секој кој сака лесна за употреба апликација за снимање повици која нуди висококвалитетни звучни снимки секој пат. Со својот интуитивен кориснички интерфејс и разновидните функции, како што се опциите за споделување и режимот на мини преглед, го прават овој софтвер да се издвојува од другите апликации за снимање повици достапни на пазарот денес!

Целосни спецификации
Издавач Voice Recorder
Страница на издавачи https://play.google.com/store/apps/details?id=com.recorder.music.soundrecorder
Датум на издавање 2020-02-26
Датум на додавање 2020-02-26
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Аудио софтвер за производство и снимање
Верзија 2015
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 12
Вкупно преземања 4884

Comments:

Најпопуларни