Plane Mode Tweaker for Android

Plane Mode Tweaker for Android 0.4

Опис

Дали ви е здодевно од тоа што ви се оневозможуваат Wi-Fi и Bluetooth секогаш кога ќе го вклучите авионскиот режим? Дали сакате да ја намалите непотребната изложеност на радијација додека сеуште можете да го користите вашиот Wi-Fi во авионски режим? Не гледајте подалеку од Plane Mode Tweaker за Android.

Овој иновативен комуникациски софтвер ви овозможува да ги измените поставките на вашиот уред со Android, така што Wi-Fi и Bluetooth ќе останат вклучени дури и кога е вклучен авионскиот режим. Со Plane Mode Tweaker, можете да изберете кои опции сакате да се овозможат или оневозможат, а вашите промени ќе се извршат веднаш.

Една од клучните придобивки од користењето на Plane Mode Tweaker е тоа што помага да се намали изложеноста на радијација. Кога е вклучен авионскиот режим, сите безжични сигнали се оневозможени, вклучувајќи Wi-Fi и Bluetooth. Ова значи дека ако сакате да ги користите овие функции додека летате или во други ситуации каде што е потребен авионски режим, мора да го исклучите авионскиот режим и да се изложите на потенцијално штетни нивоа на радијација.

Меѓутоа, со Plane Mode Tweaker, овој проблем е решен. Можете да ги задржите вашите Wi-Fi и Bluetooth вклучени додека сè уште ги исполнувате прописите на авиокомпаниите или другите барања за користење на режимот на авион. Ова не само што ја намалува изложеноста на радијација, туку и ви олеснува да останете поврзани со пријателите и семејството додека патувате.

Друга придобивка од користењето на Plane Mode Tweaker е тоа што е лесен за користење. Откако ќе се применат поставките, можете безбедно да ја отстраните апликацијата од вашиот уред. И ако поради некоја причина вашите промени не се видливи веднаш при стартување на безжичните поставки, едноставно притиснете го копчето „Назад“ на вашиот уред или убијте ја апликацијата „Поставки“ со убивач на задачи. Вашите промени ќе се одразат по новото рестартирање на задачата за поставки за безжична мрежа.

Генерално, ако барате лесен-за-користлив комуникациски софтвер кој ви овозможува да ги одржувате вашите Wi-Fi и Bluetooth вклучени дури и кога сте во авионски режим – сето тоа додека ја намалува изложеноста на радијација – тогаш не гледајте подалеку од Plane Mode Tweaker за Android . Пробајте го денес!

Целосни спецификации
Издавач Chislon Chow
Страница на издавачи http://chislonchow.wordpress.com/2012/11/
Датум на издавање 2012-11-27
Датум на додавање 2012-11-27
Категорија Комуникации
Под категорија Веб телефони и софтвер за VoIP
Верзија 0.4
Барања за ОС Android
Барања Android 2.1
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 20

Comments:

Најпопуларни