Reversian for Android

Reversian for Android 1.0

Опис

Reversian за Android: Алатката за врвна продуктивност за пишување наопаку

Дали сте уморни од пишување на истиот стар начин? Дали сакате да додадете малку забава и креативност на вашето онлајн присуство? Не гледајте подалеку од Reversian за Android, врвната алатка за продуктивност која ви овозможува да пишувате наопаку на веб-страници, блогови, социјални мрежи, IM и веб-профили.

Со Reversian, можете лесно да го превртувате текстот наопаку со само неколку допири. Совршено е за додавање уникатен допир на објавите на социјалните мрежи или за импресионирање на вашите пријатели со некои кул трикови. Плус, неверојатно е лесен за користење - дури и ако не сте технолошки такт.

Еве некои од клучните карактеристики што го прават Reversian да се издвојува од другите софтвери за продуктивност:

Едноставен кориснички интерфејс

Reversian е дизајниран со едноставност на ум. Не ви треба никакво техничко знаење или вештини за кодирање за да го користите. Сè што треба да направите е да го напишете вашиот текст и да го допрете копчето „флип“ – и voila! Вашиот текст веднаш ќе се преврти наопаку.

Компатибилност

Reversian работи беспрекорно на сите главни платформи, вклучувајќи веб-страници, блогови, социјални мрежи како Facebook и Twitter, како и апликации за инстант пораки како WhatsApp и Telegram. Може да го користите и на кој било уред со Android што работи со верзија 4.1 или повисока.

Функционалност за копирање и залепување

Откако ќе го превртите текстот користејќи Reversian, едноставно копирајте го и залепете го каде што сакате - без разлика дали тоа е во е-порака или во објава на блог. Брзо и лесно е!

Прилагодливи поставки

Ако сакате поголема контрола врз тоа како изгледа вашиот превртен текст, тогаш Reversian ве опфати! Можете да приспособите различни поставки како што се големината на фонтот, шемата на бои итн., така што сè изгледа точно како што сакате ВИЕ.

Бесплатно и без реклами

За разлика од многу други алатки за продуктивност таму кои наплаќаат високи такси или ги бомбардираат корисниците со досадни реклами; Reversian е потполно бесплатен И без реклами! Затоа, продолжи - преземете го денес без да се грижите за скриените трошоци или наметливите реклами.

Во заклучок:

Генерално, ако барате лесна за употреба, но моќна алатка која ви овозможува да пишувате наопаку на која било платформа, тогаш не гледајте подалеку од Reversian за Android! Со својот едноставен кориснички интерфејс; компатибилност на сите главни платформи; функционалност за копирање и залепување; приспособливи поставки; Природа бесплатна и без реклами - оваа апликација сигурно ќе стане една од вашите омилени алатки за продуктивност за кратко време!

Целосни спецификации
Издавач Faster3ck
Страница на издавачи http://fasterindesign.altervista.org/
Датум на издавање 2013-04-23
Датум на додавање 2013-04-23
Категорија Софтвер за продуктивност
Под категорија Софтвер за уредување на текст
Верзија 1.0
Барања за ОС Android
Барања Android 2.2 or newer
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 15

Comments:

Најпопуларни