Super bike Ducati Diavel for Android

Super bike Ducati Diavel for Android 1.0

Опис

Дали сте љубител на игри со загатки и супер велосипеди? Не гледајте подалеку од Супер велосипед Ducati Diavel за Android! Оваа возбудлива нова игра ја комбинира возбудата од решавање на загатки со убавината и моќта на иконскиот мотоцикл Ducati Diavel.

Целта на супер велосипедот Ducati Diavel е едноставна: лизгајте ги плочките наоколу за да создадете слика од оваа прекрасна машина. Со различни нивоа на тежина, од аматерски до легендарни, оваа игра ќе ја тестира вашата мозочна моќ и вештини за стратешко размислување. Можете ли да ја исчистите секоја загатка и да ја рекреирате сликата?

Една одлична карактеристика на супер велосипедот Ducati Diavel е неговата палета на големини на загатки. Изберете од мрежите 3x3, 4x4 или 5x5 за да го приспособите вашето искуство со игри. И ако се заглавите, не грижете се - достапни се совети кои ќе ви помогнат да ги поставите плочките во правилен редослед.

Но, она што навистина го издвојува Супер велосипедот Ducati Diavel се неговите неверојатни слики. Секоја загатка содржи висококвалитетна слика која го прикажува овој неверојатен мотоцикл во сета своја слава. Без разлика дали сте жесток обожавател или едноставно го цените прекрасниот дизајн, овие слики сигурно ќе импресионираат.

И ако тоа не ви е доволна мотивација, Супер велосипедот Ducati Diavel исто така вклучува рекорди со високи оценки за да можете секогаш да се стремите да го победите вашето лично најдобро. Предизвикајте се и видете колку брзо можете да ја решите секоја загатка!

Генерално, Super bike Ducati Diavel е заразна и предизвикувачка игра која нуди нешто за секого – без разлика дали сте љубител на мотоцикли или само сакате да решавате загатки. Преземете го денес на уредите со Android и искусете ја возбудата сами!

Целосни спецификации
Издавач DarkMatter Apps
Страница на издавачи https://play.google.com/store/apps/developer?id=DarkMatter+Apps
Датум на издавање 2020-07-26
Датум на додавање 2020-07-26
Категорија Игри
Под категорија Игри со стратегија
Верзија 1.0
Барања за ОС Android
Барања Requires Android 4.0 and up
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments:

Најпопуларни