Jumptuit for Android

Jumptuit for Android 1.0

Android / Trans Media Exchange / 34 / Целосни спецификации
Опис

Jumptuit за Android: врвен безбедносен софтвер за секој технолошки животен стил

Во денешното дигитално доба, многу се потпираме на облак услуги и уреди за складирање и пристап до нашите важни датотеки. Сепак, управувањето со повеќе облак услуги и уреди може да биде застрашувачка задача. Тука доаѓа Jumptuit - врвниот безбедносен софтвер кој се синхронизира со облак услугите и уредите што ги користите и ги сакате!

Со Jumptuit, повеќе не треба да се грижите за управување со повеќе најавувања или пребарување низ различни облак услуги за да ги пронајдете вашите датотеки. Тој нуди решение за едно најавување кое ви овозможува лесно пристап до сите ваши датотеки на различни платформи.

Синхронизирајте, копирајте, преместувајте датотеки помеѓу услуги и уреди на Cloud

Jumptuit ви го олеснува управувањето со датотеките преку различни облак услуги и уреди. Можете лесно да ги синхронизирате, копирате или преместувате вашите датотеки помеѓу Box, Dropbox, Google Drive, OneDrive итн., без да мора да се префрлате помеѓу различни апликации.

Креирајте приказ на слајдови на фотографии низ услугите и уредите на Cloud

Дали имате фотографии расфрлани на различни платформи? Со функцијата за приказ на слајдови на Jumptuit, можете да креирате прекрасни прикази на слики од сите ваши поврзани облак услуги и уреди. Можете дури и да го приспособите редоследот на фотографиите или да додавате музика за да го направите поперсонализиран.

Создадете плејлисти со песни и видеа низ услугите и уредите на Cloud

Jumptuit исто така ви овозможува да креирате плејлисти со песни и видеа од сите ваши поврзани облак услуги и уреди. Без разлика дали се работи за мешавина од песни од Spotify или видеа од YouTube - Jumptuit ве опфати! Можете дури и да поминете помеѓу песни/видеа/фотографии без разлика каде се складирани.

Оптимално медиумско искуство за вашите датотеки складирани во Box, Dropbox Google Drive OneDrive итн.

Jumptuit обезбедува оптимално медиумско искуство за сите ваши датотеки складирани во Box, Dropbox Google Drive OneDrive итн., без оглед на нивниот формат или големина. Поддржува различни формати на датотеки како MP3, MP4 итн., за никогаш повеќе да не пропуштите ниту една медиумска содржина!

Безбедносни карактеристики што ги чуваат вашите податоци безбедни и безбедни

Во Jumptuit разбираме колку е важна безбедноста на податоците во денешниот свет. Затоа вградивме неколку безбедносни карактеристики во нашиот софтвер:

- Двофакторна автентикација: Ова додава дополнителен слој на заштита со тоа што бара од корисниците да внесат код испратен преку СМС пред да пристапат до нивната сметка.

- Енкрипција: Сите податоци пренесени преку Jumptuit се шифрираат со помош на протоколи SSL/TLS.

- Управувач со лозинки: Со нашата функција за управување со лозинки, корисниците можат безбедно да ги складираат своите ингеренциите за најавување за различни сметки во самата апликација.

- Далечинско бришење: во случај некој уред да се изгуби или украде, корисниците можат далечински да ги избришат сите податоци складирани на него користејќи ја нашата функција за далечинско бришење.

Заклучок:

Како заклучок, Jumputit е одличен избор доколку барате лесен за користење безбедносен софтвер кој помага во управувањето со повеќе облак-услуги и уреди. Со неговото решение за едно најавување, никогаш нема да имате проблем повторно да ја пронајдете вашата датотека. Заштедете време и напори. Создавање слајдови и плејлисти низ различни платформи, исто така лесно со Jumputit. И покрај безбедносните карактеристики, можете да уверите дека вашите податоци имаат безбедни и звук. Затоа, дајте го денес!

Преглед

Бесплатната апликација за Android на Jumptuit ви овозможува да пристапувате, синхронизирате, копирате и споделувате датотеки складирани на сите ваши уреди и облак услуги со едно најавување. Може да креира слајдови и листи за репродукција, па дури и да помине помеѓу датотеките на различни локации. Како и апликацијата, основната услуга на Jumptuit е бесплатна на сите платформи.

Добрите

Повеќе опции за најавување: Можеме да создадеме нова сметка или да се најавиме на Jumptuit користејќи Facebook, Twitter, Google+, Dropbox и други услуги.

Еден за сите: Jumptuit дозволете ни да додаваме и синхронизираме слики, песни, документи и други датотеки од складиштето на нашиот телефон, Google Drive и други извори и да ги синхронизираме или споделуваме со подеднакво широк опсег на дестинации со неколку допири.

Датум на истекување: Лесно е да се постави датум на истекување за споделените датотеки.

Конс

Проблеми со регистрацијата: Наидовме на многу проблеми кога се обидувавме да создадеме сметка на Jumptuit од нашиот телефон со Android 4.2 или преку Facebook и други социјални медиуми. Понекогаш, серверите беа недостапни. Безбедносното прашање нема да ги прикаже нашите избори, но не можевме да се регистрираме без него. На крајот моравме да се регистрираме на Jumptuit на нашиот Windows компјутер и повторно да ја инсталираме апликацијата Android за да пристапиме до услугите на Jumptuit. Сепак, работите тргнаа доволно добро после тоа.

Изберете ги сите: Добро би било опцијата Избери ги сите за додавање датотеки и папки.

Крајна линија

Способноста за синхронизирање и споделување датотеки на сите уреди и услуги не треба да се потцени, така што Jumptuit се покажа добро вреден дополнителен напор потребен уште на почетокот на процесот на поставување.

Целосни спецификации
Издавач Trans Media Exchange
Страница на издавачи
Датум на издавање 2014-05-05
Датум на додавање 2014-05-05
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Менаџери за лозинки
Верзија 1.0
Барања за ОС Android
Барања Requires Android 2.3.3 and up
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 34

Comments:

Најпопуларни