School NoteScan for Android

School NoteScan for Android 1.0 beta

Android / Capitalsal Web Marketing Solutions / 68 / Целосни спецификации
Опис

School NoteScan за Android е моќен софтвер за продуктивност кој им помага на учениците да ги снимаат и организираат своите белешки на ефикасен и ефективен начин. Со оваа апликација, можете лесно да скенирате кој било означен текст во вашите белешки и да го складирате на вашиот уред со Android. Ова значи дека можете да креирате неверојатни белешки со скенирање на она што е означено од вас и потоа да ги читате во точки.

Апликацијата School NoteScan е дизајнирана да го направи фаќањето белешки полесно, побрзо и поудобно од кога било досега. Без разлика дали сте студент кој треба да фаќа белешки за време на предавањата или некој што сака да следи важни информации од книги или написи, оваа апликација ве опфати.

Една од клучните карактеристики на School NoteScan е неговата способност да препознава рачно напишан текст. Ова значи дека дури и ако вашите белешки се напишани рачно, апликацијата сепак може точно да ги скенира и да ги претвори во дигитален текст што може лесно да се уредува или споделува.

Друга одлична карактеристика на School NoteScan се неговите способности за интеграција во облак. Можете да ги зачувате сите ваши скенирани белешки на облакот за да бидат достапни од каде било во секое време. Ова им олеснува на студентите да пристапат до нивните студиски материјали дури и кога се далеку од нивните уреди.

Покрај овие карактеристики, School NoteScan нуди и низа опции за приспособување кои им овозможуваат на корисниците да го персонализираат своето искуство со правење белешки. На пример, можете да изберете различни бои за истакнување на различни видови информации или да користите различни фонтови за подобра читливост.

Генерално, School NoteScan е одличен софтвер за продуктивност кој нуди широк спектар на функции дизајнирани специјално за студенти кои сакаат да прават подобри белешки и да останат организирани во текот на нивното академско патување. Без разлика дали учите за испити или само се обидувате да ги следите важните информации, оваа апликација има се што ви треба за да успеете!

Целосни спецификации
Издавач Capitalsal Web Marketing Solutions
Страница на издавачи
Датум на издавање 2014-08-06
Датум на додавање 2014-08-06
Категорија Софтвер за продуктивност
Под категорија Софтвер за уредување на текст
Верзија 1.0 beta
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 68

Comments:

Најпопуларни