Free Keno for Android

Free Keno for Android 1.1

Опис

Дали сте љубител на кено игрите? Дали уживате во возбудата да гледате како се извлекуваат броевите и да се надевате дека ќе се појават вашите среќни броеви? Ако е така, тогаш Free Keno за Android е совршената игра за вас! Со две различни кено игри во една, оваа апликација нуди бескрајни часови на забава и возбуда.

Бесплатното кено има и класично кено и моќно кено. Classic Keno е традиционалната верзија на играта каде играчите избираат до 10 броеви од 80. Колку повеќе броеви се совпаѓаат со извлечените, толку е поголема исплатата. Power Keno е слично на класичното кено, но со дополнителен пресврт: ако играчот ја фати 20-тата извлечена топка, сите добивки се четирикратни!

Една единствена карактеристика што го издвојува Free Keno од другите кено игри е неговата неограничена опција за бесплатна игра. Дури и кога ќе ви снема кредити, сè уште можете да продолжите да играте со избирање на еден број за играње без да се обложувате. Ова им овозможува на играчите да продолжат да уживаат во нивната омилена игра без да се грижат дека ќе останат без средства.

Покрај неограничената бесплатна игра, Free Keno нуди и дневни награди за играчите кои играле кредити во претходните денови. Секој ден, играчите добиваат 10% од кредитите од претходниот ден како бонус заедно со дополнителни 100 кредити.

Но, што е со големите победи? Бесплатно Keno ве опфати и таму! Играчите можат да освојат до 1 милион кредити по облог и во верзиите Classic и Power.

За оние кои претпочитаат брзи бирање или избор на случаен број, Free Keno исто така има функција за автоматско брзо бирање што избира случајни броеви во име на играчите.

И ако кеното не ви е доволно возбуда, проверете ги нашите други игри, вклучително и Lottery Scratchers - возбудлива игра со гребење со над 15 различни карти на располагање!

Севкупно, бесплатното кено за Android нуди сè што обожавателите го сакаат традиционалното кено притоа додавајќи нови функции како неограничена бесплатна игра и дневни награди. Па зошто да чекаме? Преземете го денес од http://apphappygames.com и почнете да играте!

Целосни спецификации
Издавач AppHappyGames
Страница на издавачи http://apphappygames.com
Датум на издавање 2020-07-26
Датум на додавање 2020-07-26
Категорија Игри
Под категорија Картички и лотарија
Верзија 1.1
Барања за ОС Android
Барања Requires Android 3.1 and up
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 1

Comments:

Најпопуларни