DISCOVERY: Space Empire (beta) for Android

DISCOVERY: Space Empire (beta) for Android 2.2.7

Опис

ОТКРИВАЊЕ: Space Empire (бета) за Android е возбудлива игра која ќе ве однесе на меѓуѕвездено патување за да изградите своја империја. Со ажурирањето за сезоната 2020 година, Discovery Interstellar Overdrive, подгответе се да искусите нови предизвици и авантури на огромното пространство на вселената.

Како играч, ќе треба да го вложите вашето време и напор во изградбата на економски, научни и воени згради. Исто така, ќе треба да колонизирате нови планети во повеќе соларни системи додека ги ограбувате победените планети за ресурси. Играта ви овозможува да креирате флоти и да доминирате со вашите непријатели додека тргувате со други играчи кои го користат пазарот.

ОТКРИВАЊЕ: Space Empire (бета) за Android е бесплатна игра која строго го следи овој принцип. Не можете да купите ништо за да ја подобрите вашата игра; наместо тоа, само вашата инвестиција ќе се исплати на долг рок. Разбираме дека ова понекогаш може да биде фрустрирачко, но бидете сигурни дека ги сакаме игрите за бесплатно играње и сакаме нашите играчи да го имаат најдоброто можно искуство.

Пред да ја започнете играта, силно препорачуваме да ја разгледате нашата неверојатна страница на WIKI на https://discovery-game.fandom.com/wiki/Discovery_Wiki. Ги содржи сите потребни информации за механиката и стратегиите на игра кои можат да ви помогнат да успеете да ја изградите вашата империја.

Дополнително, приклучувањето на нашата заедница на Discord на https://discord.gg/3SSztFA може да обезбеди вредна помош од искусни играчи кои секогаш се подготвени да им помогнат на новодојденците со нивните прашања или проблеми.

Играта нуди различни механизми како што се создавање или приклучување на сојуз со други играчи кои истовремено ги напаѓаат империите на другите играчи или освојувајќи меѓуѕвездени релеи заедно додека се учи од најновите технологии достапни преку овие освојувања.

Можете исто така да се борите со пиратски бази расфрлани низ просторот за дополнителни ресурси додека отклучувате достигнувања на патот и заработувате награди!

ОТКРИВАЊЕ: Space Empire (бета) за Android сè уште е во фаза на бета тестирање; затоа, неделните ажурирања редовно ги прави нашиот тим на програмери кои работат напорно зад сцената, обезбедувајќи непречено искуство со играње без никакви грешки или грешки што се среќаваат за време на сесиите за играње.

Ако наидете на какви било проблеми за време на сесиите за играње, слободно контактирајте со нас преку Discord по можност; сепак, доколку не е достапно, испратете ни е-пошта директно на [email protected] каде што еден од нашите членови на персоналот за поддршка би бил среќен да помогне!

Целосни спецификации
Издавач Journey Lab
Страница на издавачи http://discovery-game.org/
Датум на издавање 2020-07-26
Датум на додавање 2020-07-26
Категорија Игри
Под категорија Игри со стратегија
Верзија 2.2.7
Барања за ОС Android
Барања Requires Android 4.1 and up
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments:

Најпопуларни