iEncrypt Password Manager for Android

iEncrypt Password Manager for Android 1.2.1

Опис

iEncrypt Password Manager за Android е моќен безбедносен софтвер кој ви помага да управувате со вашите лозинки и да ги заштитите од хакери и протекување податоци. Со шифрирање AES-256 од воено одделение, iEncrypt Password Manager гарантира дека вашите лозинки се заштитени во секое време.

Без разлика дали треба да управувате со лозинки за вашата деловна адреса за е-пошта, веб-сметки, сметки за е-банкарство или други персонализирани категории, iEncrypt Password Manager ве покрива. Оваа апликација ви овозможува да ги складирате сите ваши лозинки на една централизирана локација, што го олеснува пристапот до нив од кој било паметен телефон или десктоп уред.

Една од клучните карактеристики на iEncrypt Password Manager е неговата алатка за генерирање лозинки. Оваа алатка ви помага да генерирате силни и уникатни лозинки кои тешко можат да ги пробијат хакерите. Со оваа функција, можете да се осигурате дека сите ваши онлајн сметки се безбедни и заштитени.

Друга одлична карактеристика на iEncrypt Password Manager е неговата способност да ги следи сите ваши лозинки. Откако ќе ја внесете главната лозинка, можете лесно да пристапите до сите ваши ингеренции, како што се информации за кредитна картичка, акредитиви за е-банкарство и други доверливи информации.

Со iEncrypt Password Manager за Android, управувањето со вашите лозинки никогаш не било полесно или побезбедно. Без разлика дали користите Windows Phone, уред со Android или iOS уред, оваа апликација обезбедува беспрекорна интеграција на повеќе платформи.

Значи, ако барате сигурен менаџер за лозинки кој нуди шифрирање од воено ниво и напредни безбедносни карактеристики, не гледајте подалеку од iEncrypt Password Manager за Android!

Целосни спецификации
Издавач NewSoftwares
Страница на издавачи http://www.newsoftwares.net
Датум на издавање 2015-12-23
Датум на додавање 2015-12-23
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Менаџери за лозинки
Верзија 1.2.1
Барања за ОС Android
Барања Android 4.0 and up
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 19

Comments:

Најпопуларни