Nail Cutter Prank for Android

Nail Cutter Prank for Android 1.0

Опис

Дали барате забавна и забавна апликација за да ја додадете во вашата колекција? Не гледајте подалеку од Nail Cutter Prank за Android! Оваа урнебесна апликација за шега е совршена за секој кој сака да игра практични шеги со своите пријатели и семејството.

Како што сугерира името, Nail Cutter Prank го симулира искуството со користење на машина за нокти. Едноставно допрете на виртуелната машина за нокти и гледајте како по случаен избор паѓа исечен нокт, комплет со музика во заднина и смешни звучни ефекти. Сигурно сите ќе се смеат за кратко време!

Но, оваа апликација не е само за шеги - таа им се допаѓа и на оние кои сакаат уникатни дизајни за уметност на нокти. Секоја девојка знае колку е важно да има убави нокти, а Nail Cutter Prank нуди забавен пресврт на традиционалните апликации за уметност на нокти. Со својот разигран дизајн и глупавите звучни ефекти, оваа апликација сигурно ќе биде хит кај секој што сака секакви нокти.

Па зошто да чекаме? Преземете Nail Cutter Prank денес и почнете да се смеете! Без разлика дали барате забавен начин да го поминете времето или сакате да ги изненадите вашите пријатели со некои смешни шеги, оваа апликација има се што ви треба.

Целосни спецификации
Издавач DNN Apps
Страница на издавачи http://www.pashman.com
Датум на издавање 2016-05-20
Датум на додавање 2016-05-20
Категорија Забавен софтвер
Под категорија Софтвер за хумор
Верзија 1.0
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 4

Comments:

Најпопуларни