HotelsFX Fast Hotel Booking for Android

HotelsFX Fast Hotel Booking for Android 1.0

Опис

HotelsFX Fast Hotel Booking за Android е апликација за патување која им овозможува на корисниците лесно и безбедно да резервираат хотели ширум светот. Со над 100.000 меѓународни дестинации на располагање, наоѓањето на совршен хотел никогаш не било полесно.

Апликацијата нуди интуитивен систем за сортирање и филтрирање кој им овозможува на корисниците без напор да го откријат својот идеален хотел. Корисниците можат да ги споредуваат врвните хотели ширум светот и да ги најдат загарантираните најдобри зделки. Апликацијата нуди и ексклузивни зделки за прекрасни хотели во вашата област вечерва со користење на нашите функции за пребарување.

Една од истакнатите карактеристики на HotelsFX Fast Hotel Booking е нејзиниот лесен за користење приказ на карта, кој веднаш ги прикажува сите хотели околу вас. Оваа функција го олеснува брзото наоѓање на хотел на посакуваната локација.

Резервирањето со HotelsFX.com е исто така неверојатно погодно. Корисниците можат да изберат кога да платат - или кога ќе резервираат или по нивниот престој во хотелот. Дополнително, ако соберете 15 ноќевања со нас, ќе добиете едно бесплатно* со нашата програма HotelsFX.com Deals®.

Управувањето со вашите резервации никогаш не било полесно благодарение на корисничкиот интерфејс на HotelsFX Fast Hotel Booking. Откако ќе се пријават, корисниците можат да пристапат до нивните минати, сегашни и идни хотелски резервации во секое време од каде било во светот.

Регистрирањето за сметка е исто така брзо и лесно - едноставно користете го Facebook за да се најавите или регистрирате со само еден клик! Откако ќе се регистрирате, ќе имате пристап до сите ваши резервации на сите уреди без да морате повторно да се најавувате.

Генерално, HotelsFX Fast Hotel Booking for Android е суштинска алатка за секој кој сака да патува или има потреба од место за престој додека е во движење. Со широкиот избор на хотели ширум светот и корисничкиот интерфејс, резервирањето на вашето следно патување никогаш не било полесно!

Целосни спецификации
Издавач HotelsFX
Страница на издавачи
Датум на издавање 2016-06-01
Датум на додавање 2016-05-31
Категорија Патува
Под категорија Списоци
Верзија 1.0
Барања за ОС Android
Барања Android 2.3.3 and above
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments:

Најпопуларни