Guitar Tuner - Free Tune for Android

Guitar Tuner - Free Tune for Android 0.2.5

Android / Guitar Tuner Apps / 9 / Целосни спецификации
Опис

Guitar Tuner - Free Tune for Android е софтвер за забава кој е дизајниран да им помогне на гитаристите лесно да ги штимаат своите инструменти. Оваа апликација е еден од најбрзите, најлесните и најпрецизни тјунери достапни на пазарот денес. Со вградениот микрофон, можете лесно да ја наместите гитарата или другите жичени инструменти во хроматски режим.

Овој тјунер е оптимизиран за штимање акустични гитари, што го прави совршен за оние кои претпочитаат ваков тип на инструменти. Едноставниот интерфејс ви овозможува лесно да го пронајдете точниот тон на звукот што го барате. Иако е оптимизиран за акустични гитари, може да се користи за местење на други инструменти или дури и за наоѓање на висината на вашиот глас.

Гитарскиот тјунер - бесплатна мелодија за Android работи со различни гудачки инструменти, вклучувајќи гитара, мандолина, укулеле, виола, виолина, виолончело, виолина и бенџо. Поддржува неколку различни штимања на гитара, вклучувајќи „Standard“, „Drop D“, „Drop C“, „Double Drop D“, „Open D“, „Open C“ и „Open G“. Ова го прави разноврсна алатка што може да ја користат музичари кои свират различни видови музика.

Една од најдобрите карактеристики на овој тјунер е неговата прецизност. Користи напредни алгоритми за да се осигура дека вашиот инструмент е совршено нагоден секој пат. Не треба да се грижите дали не сте настроени за време на сесијата за изведба или снимање бидејќи оваа апликација ќе се погрижи сè да звучи одлично.

Друга одлична карактеристика е неговата брзина. Гитарскиот тјунер - Бесплатна мелодија за Android работи брзо за да не морате да трошите премногу време на подесување на вашиот инструмент пред да свирите или снимате музика. Ова значи повеќе време поминато играње и помалку време потрошено за штимање!

Корисничкиот интерфејс е исто така многу лесен за користење што го прави совршен за почетници како и за искусни музичари. Не ви требаат посебни вештини или знаења за ефикасно да ја користите оваа апликација.

Генерално, ако барате точна и лесна за употреба апликација за тјунер, тогаш не гледајте подалеку од Guitar Tuner - Бесплатна мелодија за Android! Без разлика дали сте почетник штотуку го започнувате вашето музичко патување или искусен музичар кој бара сигурна алатка која ќе ви помогне да го одржувате вашиот инструмент постојано во склад – оваа апликација има сè покриено!

Целосни спецификации
Издавач Guitar Tuner Apps
Страница на издавачи https://onlinetuner.us/
Датум на издавање 2020-03-30
Датум на додавање 2020-03-30
Категорија Забавен софтвер
Под категорија Музички софтвер
Верзија 0.2.5
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 9

Comments:

Најпопуларни