25 45 Card Game - Irish25s for Android

25 45 Card Game - Irish25s for Android 1.0.8

Опис

Апликацијата Irish25s е задолжителна за секој кој сака игри со карти, особено оние кои уживаат во игрите со трик. Оваа апликација ви овозможува да играте и Twenty-Five и Forty-Five онлајн против вашите пријатели или компјутерски противници користејќи едноставен и лесен за користење интерфејс.

Со потекло од Ирска, Twenty-Five (исто така познат како Twenty-Fives) и Forty-Five (исто така познат како Forty-Fives) се две од најпопуларните игри со карти во земјата. Всушност, многу луѓе ги сметаат за игра со национални карти на Ирска! Овие игри се играат со стандардна палуба од 52 карти, но со некои варијации во зависност од бројот на играчи.

Со апликацијата Irish25s, можете да се соочите со играчи од целиот свет на нашите јавни табели или да креирате свои приватни соби за да играте онлајн со вашите пријатели. До 9 играчи можат да играат 25-ки или 45-ки на иста маса како поединци или како тимови! Ова значи дека можете да се забавувате со часови играјќи ги овие возбудливи игри со карти со вашите најблиски, без разлика каде се наоѓаат.

Една од најдобрите работи во врска со оваа апликација е нејзиниот интерфејс погоден за почетници кој им овозможува на почетниците веднаш да скокаат и да учат додека играат. Дури и ако никогаш претходно не сте играле вакви игри со карти, ќе ви биде лесно да започнете благодарение на нашиот интуитивен интерфејс што ве води низ секој чекор од играта.

Ако сакате пристап до специјални функции како што се нивоа и беџови, се што треба да направите е да креирате сметка на Irish25s. Со оваа сметка, ќе можете да го следите вашиот напредок и да се натпреварувате со други играчи за фалење!

Генерално, ако сакате да играте игри со карти како што се Twenty-Five и Forty-Five, тогаш нема подобар начин од тоа да го правите тоа отколку преку оваа неверојатна апликација. Со својот кориснички интерфејс и способност за поврзување со други играчи од целиот свет, сигурно ќе обезбеди часови по часови забава за сите вклучени!

Целосни спецификации
Издавач Evan Griffin
Страница на издавачи https://www.irish25s.com/
Датум на издавање 2020-07-28
Датум на додавање 2020-07-28
Категорија Игри
Под категорија Картички и лотарија
Верзија 1.0.8
Барања за ОС Android
Барања Requires Android 5.1 and up
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments:

Најпопуларни