Ludo Offline Multiplayer AI for Android

Ludo Offline Multiplayer AI for Android 1.8

Android / Sunset Games Studio / 0 / Целосни спецификации
Опис

Ludo Offline Multiplayer AI е класична игра на табла во која уживаат луѓе од сите возрасти со генерации. Оваа игра се игра помеѓу пријателите, семејството и децата и е одличен начин да поминете квалитетно време со најблиските. Играта стана толку популарна што сега нашироко се игра во Индија, Непал, Пакистан, Бангладеш и многу азиски и латински земји.

Во античко време, играта лудо ја играле кралевите и принцовите како начин да се помине времето. Сепак, денес стана одлична опција за забава за сите. Смешната и едноставната игра го прави идеален избор за луѓе од сите возрасти.

Апликацијата Ludo Offline Multiplayer AI ја носи оваа класична игра на табла на вашиот уред со Android за да можете да играте во секое време каде било! Без разлика дали сте дома или во движење, можете да уживате во оваа кралска игра на табла со вашите пријатели и семејството.

Една од најдобрите работи за Ludo Offline Multiplayer AI е тоа што можете да играте локално или сингл со силна вештачка интелигенција. Можете да се забавувате со пријателите и семејството локално или да ги поканите од далечина кои се далеку. И ако немате интернет конекција? Не грижете се! Сè уште може да играте во офлајн режим на повеќе играчи или со пријателите.

Апликацијата има контроли кои се лесни за употреба кои го прават играњето на играта лесно дури и за почетници. Самата игра е едноставна, но доволно предизвикувачка за да ги држи играчите ангажирани со часови.

Ludo Offline Multiplayer AI нуди повеќе начини на игра, вклучително и режим на 2 играчи каде двајца играчи се натпреваруваат еден против друг на еден уред; Режим на 3 играчи каде тројца играчи се натпреваруваат еден против друг; Режим на 4 играчи каде четворица играчи се натпреваруваат еден против друг; и конечно мултиплеер онлајн режим каде што можете да предизвикате играчи од целиот свет!

Апликацијата, исто така, има различни теми кои им овозможуваат на корисниците да го прилагодат своето искуство со игри според нивните преференции. Со својата живописна графика и привлечни звучни ефекти, Ludo Offline Multiplayer AI обезбедува извонредно искуство со игри како ниеден друг!

Севкупно, Ludo Offline Multiplayer AI е одличен избор за секој што бара забавно искуство со игра на табла на нивниот уред со Android. Неговите лесни за употреба контроли заедно со привлечната игра го прават совршен и за обичните гејмери ​​и за искусни професионалци! Па зошто да чекаме? Преземете го Ludo Offline Multiplayer AI денес и оживејте ги спомените од детството!

Целосни спецификации
Издавач Sunset Games Studio
Страница на издавачи https://www.sunsetgamesstudio.com/
Датум на издавање 2020-07-28
Датум на додавање 2020-07-28
Категорија Игри
Под категорија Игри на табла
Верзија 1.8
Барања за ОС Android
Барања Requires Android 4.4 and up
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments:

Најпопуларни