Land 6 Board Game for Android

Land 6 Board Game for Android 1.4

Android / Boardnaut Studios / 0 / Целосни спецификации
Опис

Land 6 Board Game за Android: A Solitaire Battle for the World

Дали сте подготвени да станете Господар на коцките и да го освоите светот познат како Земја 6? Во оваа игра на табла со пасијанс, ќе се соочите со Господарот на коцките во вечна битка за превласт. Но, внимавајте, победата не е лесно да се постигне. Мора да го освоите неговиот град со само шест коцки!

Land 6 е уникатна игра на табла која користи коцки на нов и возбудлив начин. Наместо едноставно да ги превртувате, вие ги користите за да ги претставувате вашите армии во различни региони околу земјата 6. Секој од четирите региони ви дозволува да изведувате специјални дејства со намалување на вредноста на вашата матрица. Овие акции вклучуваат распоредување на нова армија, преместување војска и напад на Господарот на коцките.

Вашата цел е едноставна: ставете една од вашите војски со вредност од најмалку три во матичниот регион на Господарот на коцките. Но, за постигнување на оваа цел ќе биде потребна стратегија, лукавство и среќа.

Оригиналниот дизајн на друштвена игра беше создаден од Сантијаго Ексимено (http://www.eximeno.com), додека Рајан Шенк (http://ryanschenk.com/) ги дизајнираше плочките за играта, а Скот Сидшлаг го создаде логото на играта. Иконите за игри беа обезбедени од Lorc (http://game-icons.net/) и Material Design Icons (https://www.google.com/design/icons/). И да не заборавиме на музиката на „Crusade“ на Кевин МекЛод (промени: исечена) од incompetech.com која додава уште еден слој на ова веќе извонредно искуство.

Оваа апликација е создадена со дозвола и од Сантијаго Ексимено и од сите вклучени графички уметници.

Па што чекаш? Преземете го Land 6 Board Game за Android денес и започнете го вашето патување кон тоа да станете Господар на коцките!

Услови и правила:

Ве молиме прочитајте ги нашите правила и услови пред да ја користите нашата апликација овде http://boardnaut.bitbucket.org/index.html#termsofuse

Целосни спецификации
Издавач Boardnaut Studios
Страница на издавачи http://boardnaut.bitbucket.org/
Датум на издавање 2020-07-28
Датум на додавање 2020-07-28
Категорија Игри
Под категорија Игри на табла
Верзија 1.4
Барања за ОС Android
Барања Requires Android 2.3 and up
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments:

Најпопуларни