Parkes Colombiano. for Android

Parkes Colombiano. for Android 0.83.1

Android / Parkes Colombiano / 0 / Целосни спецификации
Опис

Parkes Columbiano е нова генерација на игри на Parkes кои се собрани во една апликација за корисниците на Android. Со оваа апликација, можете да се придружите на игра со 2 или 4 играчи, да истражувате различни класични и модерни табли и да ја искусите играта од целиот свет, вклучувајќи ги Мексико, Париз, Панама и многу повеќе. Но, тоа не е се! Сакаме да го надминеме конвенционалното искуство за играње со нудење игра за виртуелна реалност каде што можете да ја истражувате вашата околина во 360 степени.

Ако барате возбудлив нов начин за играње игри на Parkes на вашиот уред со Android, тогаш не гледајте подалеку од Parkes Colombiano. Оваа апликација нуди широк избор на игри кои сигурно ќе ве забавуваат со часови.

Една од најдобрите работи за Parkes Colombiano е неговата разновидност. Без разлика дали барате класично искуство со игра на табла или нешто помодерно и поиновативно, оваа апликација има се. Можете да изберете од различни табли и теми за да одговараат на вашите преференции.

Покрај разновидниот избор на игри, Parkes Colombiano нуди и извонредно искуство со игри што ве носи низ светот без да го напуштите вашиот дом. Ќе се чувствувате како всушност да играте во Мексико или Париз додека се движите низ секоја табла.

Но, она што навистина го издвојува Parkes Colombiano од другите апликации за игри е неговата карактеристика за виртуелна реалност. Со овозможена оваа функција, играчите можат да ја истражуваат својата околина во целосен приказ од 360 степени додека ги играат своите омилени игри. Ова додава сосема ново ниво на потопување на искуството во игра.

Друга одлична работа за Parkes Colombiano е колку е лесно да се користи. Интерфејсот е интуитивен и лесен за користење, па дури и ако никогаш претходно не сте играле вакви игри, нема да потрае многу време пред да се справите со него.

Генерално, ако барате возбудлив нов начин да играте класични игри на табла на вашиот уред со Android, тогаш не гледајте подалеку од Parkes Columbiano! Со неговиот разновиден избор на игри и извонредните карактеристики на игра, како што е режимот на виртуелна реалност - има нешто тука за секого! Па зошто да чекаме? Преземете сега и почнете да го искусувате сето она што оваа неверојатна апликација може да го понуди денес!

Целосни спецификации
Издавач Parkes Colombiano
Страница на издавачи https://play.google.com/store/apps/developer?id=Parkes+Colombiano
Датум на издавање 2020-07-28
Датум на додавање 2020-07-28
Категорија Игри
Под категорија Игри на табла
Верзија 0.83.1
Барања за ОС Android
Барања Requires Android 4.4 and up
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments:

Најпопуларни