Temple Jungle  Lost OZ - Endless Running Adventure for Android

Temple Jungle Lost OZ - Endless Running Adventure for Android 1.0.2

Опис

Temple Jungle Lost OZ - Endless Running Adventure за Android е возбудлива игра која ќе ве држи на работ од вашето место. Оваа игра е совршена за оние кои сакаат игри со бескрајно трчање и сакаат да искусат нешто ново и возбудливо. Со своите динамични карактеристики, Temple Jungle Lost OZ - Endless Running Adventure е една од најдобрите игри со бескрајно трчање на сите времиња.

Играње

Играта на Temple Jungle Lost OZ - Endless Running Adventure е едноставна, но предизвикувачка. Како што сугерира името, треба да трчате бескрајно во оваа игра. Ќе има пречки и пречки на вашиот пат што треба да ги избегнете со тркалање под нив или прескокнување преку нив. Главната цел на играта е да спречи три смртоносни зомби да ја убијат убавата принцеза.

На патеката ќе има златници кои треба да ги соберете што е можно повеќе за да добиете висок резултат. Растојанието што ќе го поминете на патеката и монетите што ги собирате ќе го одредат вашиот вкупен резултат.

Графика

Temple Jungle Lost OZ - Endless Running Adventure се одликува со огромна графика и визуелни слики што го прават да се издвојува од другите бескрајни игри во својата категорија. Околината е извонредно дизајнирана со внимание посветено на секој детал, што го прави извонредно искуство за играчите.

Карактеристики

Една од уникатните карактеристики на Temple Jungle Lost OZ - Endless Running Adventure е неговата приказна каде три зомби го бараат животот на прекрасна принцеза, што го прави различен од другите игри со бескрајно трчање во својата категорија.

Играта има и напојувања како што се штитови и магнети кои им помагаат на играчите лесно да избегнуваат пречки додека собираат повеќе монети на нивниот пат.

Друга карактеристика што вреди да се спомене за оваа игра е нејзиниот кориснички интерфејс што им олеснува на играчите да се движат низ различни нивоа без никакви проблеми.

Компатибилност

Temple Jungle Lost OZ - Endless Running Adventure може да се игра на кој било уред со Android со инсталирана верзија 4.1 или повисока, што го прави достапен за повеќето корисници ширум светот.

Заклучок

Како заклучок, ако барате возбудлива игра со бескрајно трчање исполнета со авантури со неверојатна графика и визуелни слики, тогаш Temple Jungle Lost OZ - бескрајна авантура за трчање дефинитивно треба да се додаде на вашата листа! Со својата единствена приказна, динамична механика на игра, систем за напојување и кориснички интерфејс; оваа игра нуди часови по часови на вредност за забава!

Целосни спецификации
Издавач JoyDew
Страница на издавачи https://play.google.com/store/apps/developer?id=JoyDew
Датум на издавање 2020-07-29
Датум на додавање 2020-07-29
Категорија Игри
Под категорија Игри со стратегија
Верзија 1.0.2
Барања за ОС Android
Барања Requires Android 4.1 and up
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments:

Најпопуларни