TSPMD The Simple Pocket Media Downloader for Android

TSPMD The Simple Pocket Media Downloader for Android 0.70

Android / Torsten Klinger / 173 / Целосни спецификации
Опис

TSPMD The Simple Pocket Media Downloader за Android е иновативна и прифатлива апликација која ви овозможува да преземате аудио и видео датотеки од различни цевки. Со оваа апликација, можете лесно да ги зачувате сите ваши омилени песни и видеа локално на вашиот уред и да ги гледате подоцна без интернет конекција.

Апликацијата има едноставен, но интуитивен интерфејс што го олеснува навигацијата низ различните опции. За да започнете, едноставно изберете ја цевката од паѓачката листа и внесете го или изведувачот, насловот или името на албумот во полето за пребарување. Откако ќе кликнете на копчето за пребарување, ќе видите листа на релевантни резултати што одговараат на вашето барање.

Една од клучните придобивки на TSPMD е неговата способност да поддржува повеќе цевки. Ова значи дека можете да го користите за преземање медиумски датотеки од популарни сајтови како YouTube, Vimeo, Dailymotion, SoundCloud и многу други. Без разлика дали сакате да преземате музички видеа или подкасти, TSPMD ве опфати.

Друга одлична карактеристика на TSPMD е неговиот вграден аудио и видео плеер. Ова ви овозможува да ја репродуцирате преземената медиумска датотека директно во самата апликација без да мора да се префрлате помеѓу различни апликации или плеери. Дополнително, TSPMD вклучува и алатка за конвертор што ви овозможува да конвертирате која било преземена датотека во формат компатибилен со вашиот уред.

Кога станува збор за преземање датотеки со TSPMD The Simple Pocket Media Downloader за Android, достапни се неколку опции во зависност од вашите преференции. На пример, ако сакате да преземете повеќе датотеки одеднаш, тогаш едноставно додајте ги сите во редот користејќи ја функцијата за сериско преземање.

Понатаму, TSPMD нуди и напредни поставки како што се избор на претпочитан квалитет на видео (до 4K), избор на локација на излезната папка (внатрешно/надворешно складирање) итн., што им дава на корисниците поголема контрола врз нивните преземања.

Генерално, TSPMD Едноставниот џебен медиумски преземач за Android е одличен избор за секој кој бара лесна за употреба, но моќна апликација за преземање медиуми за нивниот уред со Android. Неговиот широк опсег на поддржани цевки заедно со неговиот интуитивен интерфејс го прави еден од нашите врвни избори во оваа категорија!

Целосни спецификации
Издавач Torsten Klinger
Страница на издавачи http://www.tspmd.de
Датум на издавање 2020-09-30
Датум на додавање 2020-09-30
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Преземи менаџери
Верзија 0.70
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 173

Comments:

Најпопуларни