Redminer for Android

Redminer for Android 1.0.2

Опис

Redminer за Android: Врвниот деловен софтвер за управување со проекти

Дали сте уморни од рачно управување со проектите и задачите на вашата компанија? Дали сакате да го рационализирате вашиот работен тек и да ја зголемите продуктивноста? Не гледајте подалеку од Redminer за Android, врвниот деловен софтвер за управување со проекти.

Redminer е моќна алатка која ви овозможува да управувате со сите проекти и задачи на вашата компанија на едно место. Со својот интуитивен интерфејс и напредните функции, Redminer го олеснува останувањето на врвот на сè што се случува во вашата организација.

Една од клучните придобивки на Redminer е неговата способност да обезбеди детална статистика за тоа колку време трошат вработените на различни проекти. Со оваа информација, можете да идентификувате кои задачи одземаат премногу време и соодветно да се приспособите. Можете исто така да видите кои вработени се најпродуктивни, кои денови во неделата се најпрометни и многу повеќе.

Друга одлична карактеристика на Redminer е неговиот систем на палета на бои за одредување приоритети на задачите. Ова ви овозможува брзо да идентификувате на кои задачи им треба итно внимание и соодветно да им дадете приоритет. Можете исто така да поставите тајмери ​​да следат точно колку време се троши на секоја задача.

Покрај овие карактеристики, Redminer исто така ви овозможува да изберете од различни јазици за интерфејс, така што секој во вашата организација може удобно да го користи.

Но, она што навистина го издвојува Redminer од другите алатки за управување со проекти се неговите онлајн комуникациски способности. Со Redmine, сите членови на тимот имаат пристап до ажурирања во реално време за тековните проекти. Тие можат лесно да споделуваат документи едни со други и да известуваат за нивниот напредок во секое време.

Севкупно, ако барате сеопфатно решение за управување со проекти што ќе ви помогне да го насочите вашиот работен тек и да ја зголеми продуктивноста низ целата ваша организација, не гледајте подалеку од Redminer за Android!

Целосни спецификации
Издавач IDEIL
Страница на издавачи https://www.ideil.com/projects/apps/rates/?utm_source=appstore&utm_medium=link&utm_content=marketing&utm_campaign=ideilrates
Датум на издавање 2017-05-30
Датум на додавање 2017-05-30
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Софтвер за управување со проекти
Верзија 1.0.2
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1

Comments:

Најпопуларни