Forest Animals Hunting Sniper Safari Hunter for Android

Forest Animals Hunting Sniper Safari Hunter for Android 1.0

Android / Horizon Free Action games / 2 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте љубител на ловечки игри? Дали уживате во возбудата од следењето на дивите животни во нивното природно живеалиште? Ако е така, тогаш Forest Animals Hunting Sniper Safari Hunter за Android е играта за вас. Оваа возбудлива игра за симулација на лов им нуди на играчите можност да ја искусат возбудата на ловот во шумски амбиент, со широк спектар на животни за следење и лов.

Во оваа игра, играчите ја преземаат улогата на ловец на животни, со задача да ги следат и извадат некои од најопасните предатори во џунглата. Од лавови и гепарди до тигри и мечки, оваа игра нуди широк спектар на предизвикувачки цели за играчите. Но, бидете предупредени - овие животни не се лесен плен. Ќе ви требаат сите ваши вештини како ловец за да успеете во оваа предизвикувачка средина.

Една од клучните карактеристики што го издвојува Forest Animals Hunting Sniper Safari Hunter од другите ловечки игри е неговата реална механика на игра. За разлика од многу други игри кои нудат поедноставени галерии за пукање или игра во аркаден стил, оваа игра бара вистинска вештина и стратегија доколку сакате да успеете. Ќе треба да користите скришум и лукавство за да се приближите доволно до целта без да бидете откриени, а потоа внимателно насочете го истрелот пред да го повлечете чкрапалото.

Но, не грижете се - ако сте нови во игрите за лов или само барате дополнителна помош за да започнете, има многу упатства и совети достапни во самата игра. Овие ќе ви помогнат да ве водат низ сè, од основните контроли и техники за насочување сè до напредни стратегии за соборување дури и на најтешкиот плен.

Друга одлична карактеристика на Forest Animals Hunting Sniper Safari Hunter е нејзиниот обемен систем за избор на оружје. Како што напредувате низ секое ниво и завршувате различни предизвици, ќе заработувате поени што може да се искористат за отклучување на ново оружје во продавницата. Од пиштоли и пушки до автоматски пушки како АК47 или М16, тука има нешто за секој тип на играчи.

Се разбира, ниту една ловечка игра не би била целосна без убава графика која ги транспортира играчите директно во нивната избрана средина - што е токму она што го нуди Forest Animals Hunting Sniper Safari Hunter! Со зачудувачки детални шуми полни со див свет, реални анимации на животни и извонредни звучни ефекти кои го оживуваат секое шушкање во грмушките или режењето од предатори, лесно е да се чувствувате како навистина да сте таму на сафари!

Севкупно, обожавателите кои сакаат авантуристички игри преполни со акција ќе се најдат привлечени од возбудливата механика на игра на Forest Animals Hunting Sniper Safari Hunter. Без разлика дали се искусни ловци кои го бараат нивниот следен предизвик или новодојденци кои штотуку го започнуваат своето патување во виртуелните пустини, оваа апликација има нешто во што секој може да ужива!

Целосни спецификации
Издавач Horizon Free Action games
Страница на издавачи https://play.google.com/store/apps/developer?id=HORIZON+Free+Action+games
Датум на издавање 2017-07-10
Датум на додавање 2017-07-10
Категорија Игри
Под категорија Стрелци од прво лице
Верзија 1.0
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2

Comments:

Најпопуларни