Crazy Scary Joke for Android

Crazy Scary Joke for Android 1.0

Опис

Дали барате забавен и возбудлив начин да се шегувате со вашите пријатели? Не гледајте подалеку од Луда страшна шега за Android! Овој софтвер за забава е совршена алатка за секој кој сака да се шегува и убаво да се забавува.

Со Crazy Scary Joke, можете лесно да се пошегувате со вашите пријатели во само три едноставни чекори. Прво, изберете страшна слика со врескање од нашиот широк избор на опции. Следно, поставете го тајмерот кога сакате да се појави сликата или користете го часовникот за да поставите одредено време. Конечно, дајте му го телефонот на вашиот пријател и погледнете ја неговата реакција додека ја гледаат страшната слика!

Оваа апликација е совршена за секој кој сака да се забавува со своите пријатели и семејството. Без разлика дали сакате да исплашите некого глупав или само сакате да додадете возбуда на вашиот ден, Лудиот страшен виц сигурно ќе ви донесе.

Една од најдобрите работи за оваа апликација е колку е лесна за користење. Со само три едноставни чекори, можете да создадете незаборавна шега која ќе ги остави сите насмеани и одлично да се забавуваат. Плус, нашиот широк избор на застрашувачки слики значи дека има по нешто за секого - без разлика дали сте заинтересирани за духови, чудовишта или нешто помеѓу.

Но, немојте само да ни го прифаќате зборот - еве што некои од нашите задоволни клиенти имаат да кажат за Лудата страшна шега:

„Ја сакам оваа апликација! Многу е лесна за употреба и секогаш добива одлични реакции од моите пријатели“. - Сара

„Оваа апликација стана моја омилена секогаш кога ми треба добро да се смеам со моите пријатели“. - Мајк

„Силно ја препорачуваме оваа апликација ако барате нешто забавно и различно! - Емили

Па зошто да чекаме? Преземете ја лудата страшна шега денес и почнете да се шегувате со пријателите како никогаш досега!

Целосни спецификации
Издавач Snagobs
Страница на издавачи
Датум на издавање 2017-09-15
Датум на додавање 2017-09-14
Категорија Забавен софтвер
Под категорија Софтвер за хумор
Верзија 1.0
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments:

Најпопуларни