Angry Wild Lion Animal Hunting Adventure Game for Android

Angry Wild Lion Animal Hunting Adventure Game for Android 1.2

Опис

Дали сте подготвени да ја доживеете возбудата на ловење на лути диви лавови во шумска средина? Не гледајте подалеку од „Angry Wild Lion Animal Hunting Adventure Game за Android“. Оваа 3D игра со пукање е врвно ловечко искуство, овозможувајќи ви да ги тестирате вашите вештини како експерт ловец во симулирана средина во џунгла.

Со својата заразна игра и неверојатна графика, Angry Lion Hunting Simulator сигурно ќе ве забавува со часови. Како страствен ловец, ќе бидете опремени со најдобрите пушки, снајпери и други модерни оружја со опсег. Мора да бидете активни, будни и прецизни во нишанењето и пукањето бидејќи овие диви животни може да го нападнат ловецот во секој момент.

Играта има 10 нивоа на зголемена тежина каде што мора да ги ловите лутите лавови пред да ве нападнат, што резултира со завршување на играта. За да ја помогнете вашата мисија, достапни се пет пиштоли за избор кои може да се отклучат со помош на пари или монети заработени при завршување на мисиите.

Ловот на лавови не е само убивање диви животни; се работи и за тестирање на вашите вештини како професионален ловец. Во оваа игра, ловците аматери ќе им се закануваат на нивните животи обидувајќи се да убијат насилни диви лавови. Значи, ако сте подготвени за предизвикот да станете професионален ловец на лавови, тогаш Angry Lion Hunting Simulator е совршен за вас!

Играта вклучува бркање по вистински диви лавови со помош на снајперски вештини за да ги зароби пред повторно да избегаат во џунглата. Возбудата да се биде во можност да се соборат таквите опасни предатори со само еден истрел ја прави оваа игра уште повозбудлива! Но, внимавајте - ако ја промашите целта или не успеете да ја убиете доволно брзо, тогаш овие ѕверови ќе ве нападнат наместо вас!

Покрај возбудливата механика на игра и неверојатната графика, Angry Wild Lion Animal Hunting Adventure Game исто така им нуди на играчите пристап до моќни пиштоли кои многу се потпираат на нивните снајперски вештини кога ги вадат овие опасни предатори.

Па што чекаш? Преземете ја „Angry Wild Lion Animal Hunting Adventure Game“ денес и почнете да го доживувате сето она што оваа неверојатна 3D игра со Android може да понуди! Со својата реална механика на игра за симулатор за животни во комбинација со интензивни секвенци на снимање преполни со акција - сигурно нема да ги разочара ниту најискусните гејмери ​​таму!

Целосни спецификации
Издавач Gameia Games
Страница на издавачи https://extraplay9studio.wordpress.com/
Датум на издавање 2018-01-30
Датум на додавање 2018-01-30
Категорија Игри
Под категорија Стрелци од прво лице
Верзија 1.2
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments:

Најпопуларни