SmartWord - Learn Languages Free for Android

SmartWord - Learn Languages Free for Android 1.18

Опис

Дали барате лесен и ефективен начин да научите нов јазик? Не гледајте подалеку од SmartWord, најдоброто решение за учење јазици и вокабулар. Со SmartWord, можете да научите со сопствено темпо без никакви ограничувања на времето или колку зборови можете да научите.

SmartWord е достапен бесплатно на уредите со Android и нуди 13 различни јазици за избор. Без разлика дали сте заинтересирани да учите шпански, француски, германски, италијански или кој било друг јазик, SmartWord ве опфати.

Она што го прави SmartWord уникатен е неговиот паметен метод за брзо и ефективно меморирање зборови. Апликацијата автоматски ви одговара со персонализирана програма за учење врз основа на вашето ниво на владеење на јазикот. Како што напредувате низ програмата, SmartWord се прилагодува на вашите перформанси и соодветно го прилагодува процесот на учење.

Една од најзгодните карактеристики на SmartWord е неговата интеграција со Google Translate. Можете лесно да преведувате зборови од каде било со помош на Google Translate, а потоа да ги зачувате за да научите подоцна во SmartWord. Оваа функција ви овозможува да го персонализирате вашето искуство за учење преку создавање категории што се релевантни за вашите интереси или потреби.

Друга одлична карактеристика на SmartWord е неговата способност да си поставувате дневни цели и да го следите вашиот напредок со текот на времето. Ова ви помага да бидете мотивирани додека работите кон постигнување флуентност на нов јазик.

Покрај овие карактеристики, има и неколку други придобивки што доаѓаат со користењето на SmartWord:

- Лесно е: корисничкиот интерфејс е едноставен и интуитивен, така што секој може да го користи.

- Персонализиран е: можете да креирате сопствени категории врз основа на теми што ве интересираат.

- Социјално е: можете да споделувате категории со пријателите кои исто така ја користат апликацијата.

- Бесплатно е: Не се потребни скриени такси или претплати.

Севкупно, ако барате ефикасен начин да научите нов јазик без да се нарушите или да инвестирате премногу време во него - не гледајте подалеку од Smartword! Преземете го денес од Google Play Store и почнете да гледате подобрувања за само кратко време!

Целосни спецификации
Издавач SpartApps
Страница на издавачи http://netimer.com
Датум на издавање 2020-04-26
Датум на додавање 2020-04-26
Категорија Образовен софтвер
Под категорија Јазичен софтвер
Верзија 1.18
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1

Comments:

Најпопуларни