Wild Animals Jungle Hunting: FPS Shooting Game for Android

Wild Animals Jungle Hunting: FPS Shooting Game for Android 1.0

Опис

Wild Animals Jungle Hunting: FPS Shooting Game за Android е заразна и возбудлива игра која ве води на врвна авантура во најреално опкружување со дрвја и камења. Оваа игра преполна со акција е совршена за сите љубители на игри со пукање во прво лице и обожаватели на игри за преживување во џунгла.

Со ловот на диви животни во џунглата, можете да ги покажете своите вештини за пукање додека користите различни оружја за да ја насочите вашата цел. Прекрасната средина во џунглата и возбудливите мисии ја прават оваа игра забавна за сите љубители на игри со животни.

Играта на Wild Animals Jungle Hunting е едноставна, но предизвикувачка. Мора да се скриете во темната џунгла и да ја пукате вашата цел додека играте со симулаторот за пукање. Функцијата за снимки со бавно движење ја прави оваа игра уште позависна, давајќи ви шанса прецизно да го симнете пленот.

Една од најдобрите работи за ловот на диви животни во џунглата е неговата реална графика која ве транспортира директно во срцето на џунглата. Звучните ефекти се исто така врвни, поради што се чувствувате како навистина да ловите диви животни.

Контролите на Wild Animals Jungle Hunting се лесни за совладување, дозволувајќи им на играчите од сите нивоа на вештини да уживаат во оваа возбудлива игра. Можете да изберете од различни оружја како што се пушки, пушки, пиштоли и повеќе во зависност од вашата желба.

Покрај возбудливата игра и неверојатната графика, Wild Animals Jungle Hunting нуди и широк спектар на мисии кои ги задржуваат играчите ангажирани со часови. Секоја мисија претставува уникатни предизвици кои бараат различни стратегии и вештини за да се надминат.

Без разлика дали барате забавен начин да поминете време или сакате авантура со адреналин во дивината на природата, Лов во џунглата на диви животни: ФПС стрелачка игра има сè покриено! Затоа преземете го сега од Google Play Store и започнете да ја истражувате дивината уште денес!

Целосни спецификации
Издавач Ciphercoders
Страница на издавачи https://play.google.com/store/apps/developer?id=Cipher+Coders
Датум на издавање 2018-05-28
Датум на додавање 2018-05-28
Категорија Игри
Под категорија Стрелци од прво лице
Верзија 1.0
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 4

Comments:

Најпопуларни