iSumsoft WPRefixer  for Android

iSumsoft WPRefixer for Android 3.1.1

Опис

iSumsoft WPRfixer за Android е моќен безбедносен софтвер кој ви овозможува да ја ресетирате лозинката за Windows користејќи го телефонот со Android. Ако некогаш сте ја заборавиле лозинката за најавување на Windows и не можете да најдете ефикасен начин да ја ресетирате, iSumsoft WPRfixer овозможува да го користите телефонот со Android како алатка за ресетирање на лозинката.

Со iSumsoft WPRfixer, можете лесно да ја ресетирате лозинката за Windows, вклучително и лозинки за локални/домени кориснички/администратори на Windows 10/8/7/Vista/2000, Windows Server 2016/2008/2003/2000 и лозинки на сметката на Microsoft на Windows 10/8 , Windows Server 2016. Овој софтвер работи на телефон со Android и работи на компјутери за ресетирање на лозинката.

Процесот на користење на iSumsoft WPRfixer е едноставен. Прво, инсталирајте го софтверот на вкоренет телефон со Android и дајте пристап до неговите функции користејќи алатка за управување со root. Потоа стартувајте го iSumsoft WPRfixer на телефонот со Android. Можете да го запалите iSumsoft Refixer на USB флеш-уред за да креирате диск за ресетирање лозинка или директно да го монтирате на телефонот со Android.

Откако ќе го креирате или монтирате дискот за ресетирање лозинка на вашиот компјутер, едноставно подигнете го од него и следете ги упатствата дадени од iSumsoft WPRfixer. Софтверот ќе ве води низ секој чекор на ресетирање на вашите заборавени или изгубени ингеренциите за најавување на Windows.

Една од клучните придобивки од користењето на iSumsoft WPRfixer е тоа што ја елиминира потребата од скапи алатки или услуги од трети страни кои можеби не се доволно сигурни или безбедни кога се работи со чувствителни информации како што се ингеренциите за најавување.

Друга предност на овој софтвер е неговата компатибилност со различни верзии на оперативниот систем на Мајкрософт вклучувајќи и десктоп компјутери и сервери како што се:

- Локални/домени кориснички/административни лозинки:

Windows 10

Windows 8

Виндоус 7

Windows Vista

Windows Server 2016 година

Windows Server 2008 година

Windows Server 2003 година

Windows Server 2000

- Лозинки за сметката на Microsoft:

Windows 10

Прозорец sServer2016

iSumsoft WPRfixer исто така поддржува повеќе јазици, вклучувајќи англиски, француски, германски, шпански, меѓу другото, што го прави достапен на глобално ниво.

Како заклучок, i SumSoft Wp Refixier нуди лесно за користење решение за секој кој ги заборавил своите ингеренции за најавување на Windows без да мора да троши пари за вработување професионалци или купување скапи алатки од трети страни. Со неговата компатибилност со различни верзии на оперативни системи Windows, заедно со повеќејазична поддршка, го прави овој производ идеален за корисници ширум светот кои бараат ефикасен излез во случај да ги заборават деталите за најавување на Windows.

Целосни спецификации
Издавач iSumsoft
Страница на издавачи http://www.isumsoft.com/
Датум на издавање 2018-06-08
Датум на додавање 2018-06-08
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Менаџери за лозинки
Верзија 3.1.1
Барања за ОС Android
Барања Android 5.1 and later
Цена $49.95
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 266

Comments:

Најпопуларни