Glitter Wallpapers for Android

Glitter Wallpapers for Android 1.0

Android / Free Wallpapers and Backgrounds / 8 / Целосни спецификации
Опис

Glitter Wallpapers за Android е задолжителна апликација за сите љубители на Glitter таму. Оваа неверојатна колекција на тапети со Glitter е специјално дизајнирана да ја задоволи вашата љубов кон сè што е сјајно и светкаво. Со оваа апликација, можете да уживате во широк избор на прекрасни позадини без да мора да ги преземате од интернет.

Колекцијата на блескави позадини Innocent - Descent содржи над 60 прекрасни дизајни кои сигурно ќе додадат малку сјај и сјај на вашиот уред со Android. Без разлика дали барате нешто суптилно или смело, оваа апликација има по нешто за секого.

Една од најдобрите работи за Glitter Wallpapers за Android е колку е лесна за користење. Пријателскиот интерфејс го олеснува прелистувањето низ различните опции за заднина и изборот на вашата омилена со само неколку допири.

Покрај тоа, оваа апликација е оценета како погодна за секого, така што можете да бидете сигурни дека е безбедна и соодветна за корисници од сите возрасти.

Ако сте уморни од здодевните стандардни позадини на вашиот уред со Android, тогаш Glitter Wallpapers дефинитивно вреди да се провери. Со својата огромна колекција на прекрасни дизајни и интерфејс кој е лесен за користење, сигурно ќе стане една од вашите омилени апликации кога сакате да додадете малку сјај и сјај на вашиот телефон или таблет.

Карактеристики:

- Неверојатна колекција на сјајни позадини

- Специјално дизајниран за љубителите на сјајот

- Нема потреба да преземате слики од интернет

- Колекција Innocent - Descent

- Над 60 прекрасни позадини

- Лесен за користење интерфејс

Зошто да изберете сјајни позадини?

1) Широк избор: со преку 60 уникатни дизајни само во колекцијата Innocent - Descent, нема недостиг од опции кога станува збор за наоѓање совршена светкава позадина која одговара на вашиот стил.

2) Нема потреба од преземање: за разлика од другите апликации за заднини кои бараат од вас да преземате слики од надворешни извори пред да ги користите како позадини на вашиот уред, со Glitter Wallpapers сè е веќе вклучено во самата апликација - што го прави брз и лесен!

3) Кориснички интерфејс: интуитивниот дизајн го олеснува прелистувањето низ различни опции за заднини, дури и ако не сте технолошки такт!

4) Погодно за секого: Оценето како соодветна содржина од Google Play Store значи дека секој може да ја користи оваа апликација без никакви грижи за прикажување на несоодветна содржина на нивните уреди!

5) Бесплатно: Немате да плаќате ништо дополнително! Целосно е бесплатен!

Заклучок:

Генерално, ако барате лесен начин додадете малку сјај и сјај во вашиот живот, тогаш не гледајте подалеку од блескавите позадини! Оваа неверојатна колекција нуди широк избор на зачудувачки дизајни кои сигурно ги импресионираат дури и оние кои обично не сакаат светкава позадина. Плус, со неговиот кориснички интерфејс, никогаш немало полесен начин брзо и лесно да пронајдете совршена слика за позадина! Па зошто да чекаме? Преземете сега и почнете да уживате денес!

Целосни спецификации
Издавач Free Wallpapers and Backgrounds
Страница на издавачи
Датум на издавање 2015-03-17
Датум на додавање 2015-03-17
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Алатки за системот
Верзија 1.0
Барања за ОС Android
Барања Compatible with 2.3.3 and above.
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 8

Comments:

Најпопуларни