Golden Block Escape for Android

Golden Block Escape for Android 1.0.4

Android / Happy Link Games / 1 / Целосни спецификации
Опис

Golden Block Escape за Android е возбудлива и зависна игра за бегство од блокови која ветува дека ќе ви донесе среќа секој ден! Со над 500 нивоа, кои се движат од едноставни до сложени, оваа игра ќе ве забавува со часови. И најдобриот дел? Тоа е потполно бесплатно!

Целта на Golden Block Escape е едноставна: поместете го златниот блок до излезот со лизгање на другите блокови од патот. Но, немојте да бидете измамени од неговата едноставност - како што напредувате низ нивоата, тие стануваат сè попредизвикувачки и бараат повеќе стратешко размислување.

Една од уникатните карактеристики на Golden Block Escape е неговиот инстант систем за наградување монети. Секогаш кога ќе завршите ниво, ќе добивате монети кои може да се користат за купување на разни реквизити во играта. Овие реквизити можат да ви помогнат лесно да ги завршите тешките нивоа или да заработите бонус награди.

Ако сте нови во блокирањето на игрите за бегство, не грижете се - Golden Block Escape има многу лесен туторијал кој ќе ве научи како да играте за кратко време. И ако некогаш заглавите на ниво, има многу достапни реквизити кои ќе ви помогнат.

Покрај заработката на монети преку пополнување нивоа и користење на реквизити, играчите можат да заработат и бесплатни монети со гледање реклами во продавницата за монети. Ова значи дека дури и ако не сакате да трошите пари на купувања во апликација, сè уште има многу начини како да напредувате низ играта без никакви пречки.

Друга возбудлива карактеристика на Golden Block Escape е нејзиниот дневен бонус-спин систем. Секој ден кога играчите се најавуваат во играта имаат шанса да вртат тркало за бонус награди како што се дополнителни монети или специјални реквизити.

Ако во кој било момент за време на вашето искуство со играњето со Golden Block Escape за Android се појават прашања или се појават проблеми, слободно контактирајте со нас преку е-пошта на [email protected]

Генерално, Golden Block Escape е одличен избор за секој кој бара забавна и предизвикувачка игра за бегство од блокови со многу функции и награди достапни на нивното патување!

Целосни спецификации
Издавач Happy Link Games
Страница на издавачи https://goldenblockescape.com/
Датум на издавање 2020-07-30
Датум на додавање 2020-07-30
Категорија Игри
Под категорија Игри со стратегија
Верзија 1.0.4
Барања за ОС Android
Барања Requires Android 5.0 and up
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 1

Comments:

Најпопуларни