Legend of Medals Mountain for Android

Legend of Medals Mountain for Android 3.02

Опис

Дали барате забавна и уникатна игра во аркаден стил за играње на вашиот уред со Android? Не гледајте подалеку од планината Legend of Medals! Оваа возбудлива игра ја комбинира класичната игра за туркање монети со нови и иновативни функции што ќе ве забавуваат со часови.

Со високо интерактивна игра, планината Legend of Medals е за разлика од која било друга игра за туркање монети таму. 3D графиката е дизајнирана да изгледа како аркадна забавна машина, давајќи ви носталгично чувство додека играте. Ќе ги користите контролите со ролери за да пукате медали на платформата за туркање медали, обидувајќи се да ги внесете во вистинските слотови за да победите големи.

Но, тоа не е сè - планината Legend of Medals вклучува и неколку забавни мини-игри кои додаваат уште поголема возбуда во мешавината. Играјте Medals Mining или Medals Driller за да освоите уште повеќе медали или пробајте ја вашата среќа во автоматот за шанса за ретки предмети и поголеми исплати.

Ако сте подготвени за предизвик, не пропуштајте го режимот Џекпот предизвик. Овој режим ви дава уште повеќе шанси да освоите големи награди со завршување на различни предизвици во играта.

Една од најдобрите работи за планината Legend of Medals е колку е релаксирачка и забавна. Без разлика дали играте само за забава или се обидувате да го надминете вашиот висок резултат, оваа игра сигурно ќе ви обезбеди повеќечасовна забава.

И најдобро од се? Можете да преземете и да играте Legend of Medals Mountain потполно бесплатно! Па што чекаш? Посетете ја нашата веб-страница сега и започнете да го играте овој возбудлив нов стил на игра на медали/туркач на монети денес!

Ве молиме имајте предвид: „Планината на Легендата за медали“ е наменета само за возрасна публика и е наменета исклучиво за забавни цели. Успехот во коцкањето со социјални казино не гарантира успех во игрите за коцкање со вистински пари.

Целосни спецификации
Издавач Cloudy Joy
Страница на издавачи http://www.cloudyjoy.com/Games/medalsmountain/index.html
Датум на издавање 2020-07-30
Датум на додавање 2020-07-30
Категорија Игри
Под категорија Картички и лотарија
Верзија 3.02
Барања за ОС Android
Барања Requires Android 5.0 and up
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments:

Најпопуларни