Coin Pusher Ultimate 2 for Android

Coin Pusher Ultimate 2 for Android 1.7

Опис

Дали барате забавна и заразна игра за играње на вашиот уред со Android? Не гледајте подалеку од Coin Pusher Ultimate 2! Оваа возбудлива игра е наследник на популарната игра Coin Dozer и е побрза, подобра и позабавна од кога било досега.

Со Coin Pusher Ultimate 2, ќе имате бескрајни часови забава на вашите прсти. Играта е едноставна, но предизвикувачка: инвестирајте ги вашите монети мудро и насочете ги внимателно да ги турнете другите монети од работ на платформата. Како што напредувате низ нивоата, ќе наидете на пречки што го отежнуваат освојувањето на големи награди.

Но, не грижете се - со нашите контроли „лесни за учење, тешки за совладување“, ќе можете брзо да ги усовршите своите вештини. И штом ќе стигнете до бонус круг, работите стануваат уште повозбудливи. Ќе имате пристап до целосно опремен слот машина каде што ве чекаат големи награди и надградби.

Една од најдобрите работи за Coin Pusher Ultimate 2 е тоа што не е само соло искуство. Можете да се натпреварувате со други играчи во онлајн највисоки резултати и да видите како вашите вештини се натрупуваат наспроти другите ширум светот. Плус, секој потег што го правите заработува поени за искуство кои помагаат да го зголемите вашето рангирање на тие највисоки резултати.

Но, она што навистина ја издвојува оваа игра од другите во нејзината категорија се сите нејзини карактеристики. Со забавни надградби како специјални монети кои даваат дополнителни поени или напојувања кои помагаат побрзо да се бришат пречките, секогаш се случува нешто ново и возбудливо во оваа игра. И со убава статистика која го следи целиот ваш напредок на патот, лесно е да се види колку далеку сте стигнале од почетокот.

Накратко: ако барате заразна игра со бескрајна вредност за повторување што ќе ве забавува со часови - не гледајте подалеку од Coin Pusher Ultimate 2!

Целосни спецификации
Издавач Reto
Страница на издавачи https://play.google.com/store/apps/developer?id=Reto
Датум на издавање 2020-07-30
Датум на додавање 2020-07-30
Категорија Игри
Под категорија Картички и лотарија
Верзија 1.7
Барања за ОС Android
Барања Requires Android 2.3.3 and up
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1

Comments:

Најпопуларни