Google Assistant for Android

Google Assistant for Android 0.1.187945513

Опис

Google Assistant за Android е моќен и разновиден виртуелен асистент кој може да ви помогне со широк опсег на задачи. Без разлика дали треба да остварите телефонски повик, да испратите текстуална порака, да поставувате потсетници или дури и да пуштате музика, вашиот „Помошник“ е секогаш подготвен да ви помогне.

Со Google Assistant за Android, имате свој личен Google на дофат на раката. Едноставно притиснете ја иконата за микрофон или почнете да пишувате за да започнете. Вашиот „Помошник“ ќе одговори брзо и прецизно на секое барање што ќе го поставите.

Една од одличните работи за Google Assistant за Android е неговата способност за брзи телефонски повици. Можете едноставно да кажете „Повикај ја мама“ или „Повикај го мојот најдобар“ и твојот „Помошник“ ќе се погрижи за останатото. Оваа функција е особено корисна кога сте во движење и треба брзо да се јавите.

Друга корисна карактеристика на Google Assistant за Android е неговата способност да испраќа текстуални пораки. Можете едноставно да кажете „Sext my bestie“ или „Text Sarah“ и вашиот „Помошник“ ќе ја состави и испрати пораката за вас. Оваа функција го олеснува останувањето во контакт со пријателите и семејството без да треба да пишувате долги пораки на вашиот телефон.

Покрај телефонските повици и испраќањето текстуални пораки, Google Assistant за Android може да ви помогне и да испраќате е-пораки. Можете едноставно да кажете „Испрати му е-пошта на мојот шеф најновиот извештај за TPS“ или „Испрати е-пошта на Сара за нашиот состанок утре“ и твојот „Помошник“ ќе се погрижи за тоа.

Поставувањето потсетници е уште една задача во која се истакнува Google Assistant за Android. Можете едноставно да кажете „Потсети ме да и купам роденденски подарок за Сара“ или „Потсети ме за мојот термин за стоматолог следната недела“ и вашиот асистент ќе создаде предупредување што ќе ве потсети во соодветно време.

Ако ви треба помош за управување со распоредот, „Помошникот на Google за Android“ ве опфати и таму. Можете лесно да поставите настани во календарот со тоа што ќе кажете нешто како „Поставете календарски настан за вечера со Чарли утре од 7-9“. Вашиот помошник ќе создаде настан во вашиот календар за да не заборавите важни состаноци или состаноци.

Љубителите на музиката ќе ценат колку е лесно да се репродуцираат нивните омилени мелодии и со помош на гласовните команди на „Помошникот на Google“! Едноставно прашајте го нешто како „Пушти џез музика на YouTube“ и уживајте во слушањето!

Ако е потребна помош за навигација, тогаш само прашајте! Со команди како „Земи ми насоки дома“, никогаш не било полесно да се движиш низ градот!

Конечно, една од најимпресивните карактеристики на можностите на Google Assitant лежи во неговата способност да одговори на речиси секое прашање! Само прашајте нешто од „Дали ќе ми треба чадор денес?“ до „Што е 2+2?“ и веднаш добијте точни одговори!

Севкупно, ако практичноста и ефикасноста се најважните кога се разгледуваат софтверските опции, тогаш не гледајте подалеку од оваа неверојатна алатка што ја нуди никој друг туку технолошкиот гигант - Google!

Целосни спецификации
Издавач Google
Страница на издавачи http://www.google.com/
Датум на издавање 2020-05-05
Датум на додавање 2020-05-05
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Софтвер за автоматизација
Верзија 0.1.187945513
Барања за ОС Android
Барања Android 6.0
Цена Free
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 1252

Comments:

Најпопуларни