Built: Base Builder for Android

Built: Base Builder for Android 1.8

Android / Heart Fragment Studio / 0 / Целосни спецификации
Опис

Изградено: Base Builder за Android е уникатна игра која комбинира градежни и борбени елементи за да создаде возбудливо и привлечно искуство. За разлика од другите градежни игри, оваа игра се фокусира на креативноста, размислувањето надвор од кутијата и стратешката борба.

Со едноставна механика, но доволна длабочина за создавање сложени системи, Built: Base Builder за Android им нуди на играчите шанса да изградат сопствена база и да ја бранат од брановите роботски непријатели. Акцентот на играта на борбата ја издвојува од другите градежни игри на пазарот.

Една од истакнатите карактеристики на Built: Base Builder за Android е неговата употреба на уметност со пиксели. Играта користи уметност со пиксели за да претстави различни блокови и непријатели со различна текстура. Овој избор е направен затоа што уметноста со пиксели и ефектите на честички со пиксели најдобро функционираат кога станува збор за претставување на градењето и уништувањето на визуелно привлечен начин. Дополнително, користењето на пикселната уметност помага да се заштедат перформансите на мобилните уреди каде меморијата и моќта за процесирање се ограничени.

Друга уникатна карактеристика на Built: Base Builder за Android е неговиот пренослив систем за зачувување. Откако ќе ја изградите вашата база, можете лесно да ја споделите со пријателите преку е-пошта, складирање облак или дури и апликации за пораки. Оваа функција им овозможува на играчите да ги прикажат своите креации со други без да мора да поминуваат низ сложени процеси за споделување.

Севкупно, Вграден: Base Builder за Android нуди возбудливо искуство со игри што ја комбинира креативноста со стратешки борбени елементи. Со своите уникатни карактеристики како што се преносливи зачувувања и употреба на графика со пикселна уметност, оваа игра се издвојува од другите градежни игри на пазарот денес.

Целосни спецификации
Издавач Heart Fragment Studio
Страница на издавачи https://play.google.com/store/apps/developer?id=Heart+Fragment+Studio
Датум на издавање 2020-07-31
Датум на додавање 2020-07-31
Категорија Игри
Под категорија Игри со стратегија
Верзија 1.8
Барања за ОС Android
Барања Requires Android 2.3 and up
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments:

Најпопуларни