Timestamper Keep Activity Log with Time and Note for Android

Timestamper Keep Activity Log with Time and Note for Android 1.0.3

Android / All Excellent Apps / 0 / Целосни спецификации
Опис

Во денешниот свет со брзо темпо, може да биде предизвик да ги следиме сите задачи и активности што треба да ги постигнеме во еден ден. Со толку многу одвлекувања и одговорности, лесно е да заборавите важни детали или да изгубите чувство за времето. Таму доаѓа печатот за време: Keep Activity Log with Time and Note.

Time stamper е апликација за продуктивност дизајнирана за уреди со Android која ви овозможува лесно да ги снимате и забележувате сите ваши дневни активности. Без разлика дали се обидувате да ја запомните вашата дневна рутина или да ги следите состаноците и настаните во текот на денот, оваа апликација го прави едноставно.

Со само еден клик, можете да го снимите датумот, времето, локацијата и другите релевантни информации за секоја активност. Можете исто така да ги категоризирате вашите активности според различни критериуми како што се задачи поврзани со работата или лични задачи.

Една од клучните придобивки од користењето на Time stamper е тоа што ви помага поефикасно да ги одржувате дневните рутини. Со следење на она што го правите секој ден, можете да ги идентификувате областите каде што можеби губите време или не сте колку што е можно попродуктивни. Овие информации потоа може да се користат за да се направат прилагодувања и да се подобри вашата севкупна ефикасност.

Друга предност на користењето на Time stamper е тоа што обезбедува лесен начин за прегледување на минатите активности. Ако има некакви несовпаѓања или проблеми со начинот на кој одредени задачи биле завршени во минатото, оваа апликација го олеснува враќањето назад и прегледувањето што се случило во кое било дадено време.

Севкупно, ако барате сигурна апликација за продуктивност која ќе ви помогне да ги рационализирате вашите дневни рутини, истовремено обезбедувајќи вредни увиди за тоа како го трошите вашето време секој ден, тогаш печатење на време: чувајте евиденција за активности со време и белешка дефинитивно вреди да се провери!

Целосни спецификации
Издавач All Excellent Apps
Страница на издавачи https://play.google.com/store/apps/developer?id=All+Excellent+Apps&hl=en_IN
Датум на издавање 2020-05-19
Датум на додавање 2020-05-19
Категорија Софтвер за продуктивност
Под категорија Софтвер за управување со календарот и времето
Верзија 1.0.3
Барања за ОС Android
Барања Android 4.3 and up
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments:

Најпопуларни