WoW Auction House for Android

WoW Auction House for Android 1.0.4

Android / MT Software Solutions Limited / 0 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте страствен играч на World of Warcraft кој поминува часови во аукциската куќа обидувајќи се да ги најде најдобрите зделки? Не гледајте подалеку од WoW Auction House за Android, врвната апликација за следење на цените и огласите на аукциските куќи во играта.

Со WoW Auction House, можете лесно да ги видите тековните цени на артиклите, времето што останува на огласите и количината на достапни артикли. Овие информации се ажурираат во реално време за да можете секогаш да останете пред играта. Плус, со кориснички интерфејс кој е лесен за навигација, никогаш не било полесно да го пронајдете она што ви треба.

Но, тоа не е сè - WoW Auction House исто така ви овозможува да поставувате предупредувања за избраните ставки за да добивате известувања за притискање кога тие цени се под или над вашата барана вредност. Ова значи дека дури и кога не го играте активно World of Warcraft, сепак можете да внимавате на вашите омилени ставки и да бидете сигурни дека ги добивате најдобрите можни зделки.

Без разлика дали сте искусен ветеран или штотуку почнувате во World of Warcraft, WoW Auction House е суштинска алатка за секој играч кој сака да го максимизира својот профит во аукциската куќа. Па зошто да чекаме? Преземете го денес и почнете да доминирате на пазарот како никогаш досега!

Целосни спецификации
Издавач MT Software Solutions Limited
Страница на издавачи https://www.mtsoftwaresolutions.uk/
Датум на издавање 2020-08-06
Датум на додавање 2020-08-06
Категорија Игри
Под категорија Играње улоги
Верзија 1.0.4
Барања за ОС Android
Барања Requires Android 5.0 and up
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments:

Најпопуларни