Mobile Top Soccer 2020 - Football Dream League for Android

Mobile Top Soccer 2020 - Football Dream League for Android 1.5.7

Android / Mixi Run CC Game Studios L.t.c / 5 / Целосни спецификации
Опис

Mobile Top Soccer 2020 - Football Dream League за Android е многу привлечна и извонредна фудбалска игра која им нуди на играчите можност да ја искусат возбудата на фудбалот во виртуелна средина. Со својата висококвалитетна графика, контролите на допир со непречено лизгање и реални звучни ефекти, оваа игра сигурно ќе ве забавува со часови.

Во Mobile Top Soccer 2020 - Football Dream League, играчите можат да преземат уникатни предизвици за уредувач на фудбалски игри и фудбалска тактичка табла. Професионалниот бесплатен коментар за фудбалски игри додава дополнителен слој на возбуда во играта, правејќи чувство како да гледате меѓународни натпревари.

Една од истакнатите карактеристики на оваа игра се нејзините различни фудбалски стадиони со чувство на стадион во живо и фудбалски strikai 3d. Играчите можат да уживаат играјќи на различни стадиони додека ја доживуваат возбудата на натпреварите во живо. Дополнително, Mobile Top Soccer 2020 - Football Dream League им овозможува на играчите да станат најдобриот креатор на фудбалски и лигашки фудбалски тим од соништата во светот.

Играта може да се пофали и со импресивна графика која зачувува и задржува одлични слики или видеа од секој момент во фудбалот онлајн. Оваа функција им овозможува на играчите повторно да ги доживеат своите омилени моменти од претходните игри или да ги споделат со пријателите на платформите на социјалните медиуми.

Mobile Top Soccer 2020 - Football Dream League нуди повеќе стилови на удирање и додавање што ги зголемуваат предизвиците во фудбалските игри за мобилни телефони: Фудбалски слободен удар 8k и фудбалска топка 3d офлајн. Играчите можат да ги менуваат униформите на нивните тимски играчи користејќи фудбалски комплети за фудбал 2020 година и да играат со меѓународни тимови како што е Фудбалски натпревар со двајца играчи или дури и да ги вежбаат своите вештини користејќи фудбалски натпревар американски или фудбалски куп 2020 година.

Верзијата на новите функции вклучува режим на првенство: фудбалски мултиплеер и лига фудбалски куп, како и режим на фудбалска лига: национален фудбалски трофеј и онлајн фудбал 2020 година. помеѓу игрите за управување бесплатно или дури учествувајте во виртуелна верзија на популарниот спортски настан – фудбалски куп – што се одржува на секои четири години!

Акцијата за брзо играње е исто така достапна преку режими како Фудбалска игра Јапонија или Мултиплеер каде што корисниците можат да се натпреваруваат со други гејмери ​​ширум светот!

Севкупно, Mobile Top Soccer 2020 - Football Dream League е една од најдобрите игри таму кога станува збор за обезбедување на извонредно искуство со игри за навивачите кои сакаат сè за овој прекрасен спорт! Симни сега!

Целосни спецификации
Издавач Mixi Run CC Game Studios L.t.c
Страница на издавачи https://play.google.com/store/apps/developer?id=Mixi+Run+CC+Game+Studios+L.t.c
Датум на издавање 2020-08-06
Датум на додавање 2020-08-06
Категорија Игри
Под категорија Спортски игри
Верзија 1.5.7
Барања за ОС Android
Барања Requires Android 4.4 and up
Цена Free
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 5

Comments:

Најпопуларни