Lalaphone - Free Phone Calls & Cheap Phone Calling for Android

Lalaphone - Free Phone Calls & Cheap Phone Calling for Android 1.0.1

Опис

Дали сте уморни да плаќате високи такси за меѓународни разговори? Дали сакате да остварите кристално чисти телефонски повици до која било дестинација на земјата без да се скршите? Не гледајте подалеку од Lalaphone, прифатлива и сигурна апликација за комуникација која нуди бесплатни телефонски повици и евтини тарифи за телефонски повици во над 200 земји.

Со Lalaphone, можете да уживате во супер ниски стапки на VoIP за повикување во САД, Индија и Блискиот Исток. Плус, можете бесплатно да додадете втор телефонски број на вашиот телефон и таблет. Ова значи дека можете да го задржите вашиот личен број приватен додека сè уште можете лесно да остварувате деловни или меѓународни повици.

Една од најдобрите карактеристики на Lalaphone е неговата способност да прима SMS кодови за потврда потполно бесплатно. Ова е особено корисно ако ви треба код за потврда од давател на услуги или веб-локација, но не сакате да плаќате дополнителни трошоци само за да го добиете.

Но, тоа не е сè - со Lalaphone, има и можност да освоите бесплатни виртуелни телефонски броеви во САД. Овие броеви се совршени ако ви треба привремен број за онлајн услуги или ако патувате во странство и сакате локален број без да плаќате роаминг.

Друга одлична карактеристика на Lalaphone е неговата способност да снима телефонски повици со само еден клик без трошоци. Ова е особено корисно ако ви требаат докази за важни разговори или едноставно сакате да ги слушате минатите разговори.

И кога ќе дојде време да ги надополните кредитите за повици, Lalaphone го олеснува тоа нудејќи бонус кредити по потврдата на вашиот мобилен телефонски број. Плус, за разлика од другите апликации за комуникација каде кредитите за повици истекуваат по одредено време, вашите кредити за повици со Lalaphone НИКОГАШ не истекуваат.

Конечно, плаќањето за кредитите за повици никогаш не било полесно благодарение на Pay As You Go со Google Pay. Едноставно поврзете ја вашата сметка на Google Pay и дополнете секогаш кога е потребно, без да се грижите за внесување информации за плаќање секој пат.

Во краток преглед:

- Достапни или бесплатни меѓународни разговори

- Кристално чисти телефонски повици

- Супер ниски стапки на VoIP

- Додадете втор телефонски број бесплатно

- Добијте СМС кодови за потврда потполно бесплатно

- Можност освои виртуелни американски броеви

- Снимајте телефонски повици без трошоци

- Добијте бонус кредити откако ќе го потврдите мобилниот број

- Кредитот за повици никогаш не истекува

-Плаќајте како што одите со Google Pay

Преземете го Lalphone денес од нашата веб-страница и почнете да уживате во прифатлива комуникација како никогаш досега!

Целосни спецификации
Издавач Authorsoft
Страница на издавачи http://www.authorsoft.com
Датум на издавање 2020-09-23
Датум на додавање 2020-09-23
Категорија Комуникации
Под категорија Веб телефони и софтвер за VoIP
Верзија 1.0.1
Барања за ОС Android
Барања Dear Editor, If you need program icon and screenshots, feel free to visit LalaPhone in Google Play Store at https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lalaphone Thank you for adding the software to CNET library. Best regards, Kimberly Taylor
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1

Comments:

Најпопуларни