humungousaur coloring BEN game book 10 for Android

humungousaur coloring BEN game book 10 for Android 1

Опис

Humungousaur Coloring BEN Game Book 10 за Android: забавен и креативен начин да се истражува светот на Бен вонземјаните

Дали сте обожавател на Бен 10 и неговите неверојатни вонземјански херои? Дали обожавате боење и истражување на вашата креативност? Ако е така, тогаш Humungousaur Coloring BEN Game Book 10 за Android е совршената апликација за вас! Оваа возбудлива книга за игри нуди широк избор на ексклузивни активности кои ќе ја поттикнат вашата имагинација, ќе ја развијат вашата концентрација и ќе обезбедат часови забава.

Со неверојатни десет ликови од херои како што се вонземјаните Heatblast Heros, FourArms heatblast 10 и многу други изненадувања, оваа книга со игри сигурно ќе ги воодушеви и младите и возрасните. Без разлика дали сакате да се опуштите по долг ден или едноставно сакате да го истражите светот на Бен вонземјаните на нов начин, Humungousaur Coloring BEN Game Book 10 има се што ви треба.

Цртање страници за боење за вонземјани Книга за боење 10 Вонземјани: Супер креативна забава

Една од најдобрите работи за Humungousaur Coloring BEN Game Book 10 се нејзините супер креативни страници за боење. Со повеќе од шеснаесет шаблони во црно-бело кои можат да се обојат како што сакате со користење на која било алатка во боја со молив или четка достапна на вашиот уред. Можете да ја обоите секоја слика со лесно допирање на секоја празнина. Едноставниот распоред на апликацијата го прави лесен за користење дури и ако прв пат користите таква апликација.

Бен Боење вонземјани 10: Развијте ја вашата имагинација

Ben Coloring Aliens 10 е уште една возбудлива карактеристика што доаѓа со оваа книга за игри. Дизајниран е специјално за развивање на креативноста кај сите возрасти преку активности за боење со вонземјани ликови од популарната цртана серија „Бен Тен“. FourArms heatblast десет вонземјани херои се само некои примери за тоа што чека во оваа фантастична апликација.

FourArms and Humungousaur обоени десет вонземјани: Зголемете го нивото на концентрација!

Друга одлична карактеристика што ја нуди Humungousaur Coloring BEN Game Book 10 е неговата способност да ги зголеми нивоата на концентрација додека истовремено развива вештини за имагинација! Со фокусирање на боење сложени детали во секој шаблон за слика обезбедена во оваа апликација - како што се техники за засенчување или мешање на бои заедно - корисниците можат да го подобрат својот фокус, а истовремено да се забавуваат истражувајќи ја нивната уметничка страна.

Опциите за зачувување и споделување се достапни!

Откако ќе завршите со создавање прекрасни уметнички дела користејќи различни бои достапни во оваа апликација; корисниците имаат достапни опции каде што можат да ја зачуваат својата работа локално на нивниот уред или да ја споделат онлајн преку платформите за социјални медиуми како Facebook или Instagram директно од самата апликација!

Лесна за употреба апликација која е достапна за офлајн употреба!

Humongosaur Colorings BEN Gamebook Ten For Android е дизајнирана имајќи го предвид корисничкото искуство; оттука има интуитивен распоред што ја олеснува навигацијата дури и ако некој претходно не користел слични апликации. Дополнително, бидејќи нема присутни реклами во оваа апликација; корисниците не треба да се грижат за какви било прекини додека уживаат за време на сесиите за играње! Плус поентата е тоа што еднаш ќе се преземе на нечиј уред - нема потреба ниту од интернет конекција бидејќи сите функции се достапни и офлајн!

100% бесплатна апликација која нуди часови забава и забава

На крајот, но не и најмалку важно - една работа што вреди да се спомене овде би била колку навистина е достапен, но забавен Humongosaur Colorings BEN Gamebook Ten For Android! Воопшто не чини ништо, што значи дека секој што сака пристап може да го преземе без да се грижи за непотребно трошење пари на друго место кога наместо тоа би можел да се забавува токму тука! Па зошто да чекаме? Преземете сега и започнете со истражување денес!

Целосни спецификации
Издавач kikola
Страница на издавачи https://rd6793b83.app-ads-txt.com/app-ads.txt
Датум на издавање 2020-08-06
Датум на додавање 2020-08-06
Категорија Игри
Под категорија Игри на табла
Верзија 1
Барања за ОС Android
Барања Requires Android 4.4 and up
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 1

Comments:

Најпопуларни