AhaSave Instagram Downloader for Android

AhaSave Instagram Downloader for Android 1.26.2

Опис

AhaSave Instagram Downloader за Андроид е моќен софтвер за дигитални фотографии што ви овозможува да преземате видеа, фотографии, приказни, ролни и акценти од Instagram на вашиот телефон за неколку секунди. Со оваа апликација, можете лесно да ја зачувате вашата омилена содржина од Instagram без никакви проблеми.

Апликацијата е дизајнирана со кориснички интерфејс што го олеснува користењето за секој. Не ви се потребни никакви технички вештини или знаење за да го користите AhaSave Instagram Downloader. Се што ви треба е уред со Android и интернет конекција.

Една од најдобрите работи за AhaSave Instagram Downloader е неговата способност да презема видеа со висок квалитет. Можете да го изберете квалитетот на видеото пред да го преземете за да ја добиете најдобрата можна резолуција за вашиот уред. Оваа функција гарантира дека ќе го добиете најдоброто искуство при гледањето кога гледате преземени видеа на вашиот телефон.

Друга одлична карактеристика на AhaSave Instagram Downloader е неговата способност да презема фотографии на големо. Можете да изберете повеќе фотографии одеднаш и да ги преземете сите заедно со само еден клик. Ова заштедува време и напор во споредба со преземањето на секоја фотографија поединечно.

Апликацијата исто така ви овозможува да зачувате приказни, макари и моменти од Instagram. Ова се привремени објави кои исчезнуваат по 24 часа или се зачувуваат како нагласени на страницата на профилот на корисникот. Со AhaSave Instagram Downloader, можете да ги зачувате овие објави трајно на вашиот телефон за да можете да ги гледате во секое време дури и откако ќе бидат избришани од корисникот што ги објавил.

AhaSave Instagram Downloader има и вграден медиа плеер кој ви овозможува да репродуцирате преземени видеа директно во апликацијата без да мора да се префрлате помеѓу различни апликации или медиа плеери на вашиот телефон.

Покрај тоа, AhaSave Instagram Downloader има брза брзина на преземање што значи дека потребни се само секунди за повеќето преземања во зависност од големината на датотеката и брзината на интернет.

Севкупно, ако барате лесен-за-користлив софтвер за дигитални фотографии што ви овозможува брзо и ефикасно да зачувувате содржина од Instagram, тогаш не гледајте подалеку од AhaSave Instagram Downloader за Android!

Целосни спецификации
Издавач AhaSave
Страница на издавачи
Датум на издавање 2021-06-25
Датум на додавање 2021-06-25
Категорија Дигитален софтвер за фотографии
Под категорија Споделување и објавување на фотографии
Верзија 1.26.2
Барања за ОС Android 3.2, Android 4.0, Android 3.1, Android 3.0, Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments:

Најпопуларни